返回列表 发帖
原帖由 金仔 于 2008-4-13 00:23 发表
吖叼~上次你只冚家富贵会同果个PP加个PT3个会打我一个会,输左啦~又死5认
OK~你5认由你~你话我地运气好,点都得
相遇几时叫过帮拖,数来都系同盟话:打7焚天斑閪狗囖~几时同你地约战会叫多几个会黎
你班废柴,一话一会挑一会,就叫埋PT帮手
系吖~一会吖,你老板50%5系你D人
算啦,你翻去食S啦

5好讲感多..有兴趣就又稳人同你同盟过来打过..无乜意外噶话5T暂时都会系JF1等你..其实我觉得只要相遇有心..无啥系做5出来的..

起码5T发展到E家..最大功劳就系你地相遇吧...

原来相遇系犀利到当缘分同埋无极限系死噶.....OH......

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

仲有吖孤陋寡闻,我地会系有LJ无念
有问题?
5该研究清楚先啦,玩你都5识玩
比翻果句你啦~食屎啦
系甘~88

5你老母,我系要叼你焚天,关5T閪事咩~5好成日罗个烂閪会吓我

金仔回家,乜依家仲有焚天咩。。。

8倍色迷迷的007

OH...同相遇叼2句又会即刻放怪..哎.....真系人无品至贱...难度E个就系传说中的金仔?>?
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 金仔 于 2008-4-13 00:26 发表
5你老母,我系要叼你焚天,关5T閪事咩~5好成日罗个烂閪会吓我

我地呢D废会几时都恭迎相遇归会到来对抗...

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:27 发表
金仔回家,乜依家仲有焚天咩。。。

你想见有几难...难度你想要我系CK号你想感同我地单挑??..学无极限话斋..E家就系中意玩人海玩死你..中意就稳JF会罩..

好好奇问下,5T或者3T几时输过比你地007?何年何月何日

原帖由 人型坦克天使心 于 2008-4-13 00:33 发表
好好奇问下,5T或者3T几时输过比你地007?何年何月何日

我更好奇果时相遇同PT约战SD4..PT系果度傻左一个月都没见007罗到城.....

7叔你出下声拉。。。我好耐无同你吵过拉。。。

移动躲避恶意传送: ≮劍楓≯ yuno (157, 187)
移动躲避恶意传送: ≮劍楓≯ yuno (157, 187)
计算路线失败10次,瞬移1级
计算路线失败15次,瞬移1级
计算路线失败20次,瞬移1级
计算路线失败25次,瞬移2级
移动躲避恶意传送: 傳じ☆ve說 yuno (157, 187)
与服务器断线

-----------------------

哦,原来放怪是非法的,放传送送人去企业等是合法的。

8倍色迷迷的007

以家蓝天盟急需人手帮忙,我劝你007快D自告奋勇加入蓝天盟,甘样蓝天盟大只左就唔洗走来走去,又可以名正言顺回归JF,我地又可以顺手打埋你

没新外挂用同我讲声米得咯,你只烂外挂旧到连见传送都要飞呀?老版KE都唔识飞啦

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:39 发表
计算路线失败10次,瞬移1级
计算路线失败15次,瞬移1级
计算路线失败20次,瞬移1级
计算路线失败25次,瞬移2级
...

系我行过路过都会见到雕儿你放2下传送噶。。。对5住哟。。。

原帖由 zjy311 于 2008-4-13 00:37 发表
7叔你出下声拉。。。我好耐无同你吵过拉。。。

我都懒得同你吵了,引用回某位向我收装备的一句话

哩排比较忙,你实在想稳人吵,建议你打去114,早透~

8倍色迷迷的007