返回列表 发帖
一场误会喈,唔使好似D网络感敏感

原帖由 007-杨过 于 2008-4-12 23:22 发表

你今日吃饱屎没啊??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-4-12 23:25 发表
月月发火.非同小可... =我锡翻祢啊下..

得了,无事了,冷静好多了,系我反应过激啫

哈哈哈,等我心情OK番再倾,希望这个问题就甘写上句号
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 zjy311 于 2008-4-13 00:06 发表

你今日吃饱屎没啊??

原来你有这个爱好?
那你肯定没喂饱你的会员了。

8倍色迷迷的007

原帖由 ccrol 于 2008-4-13 00:09 发表

得了,无事了,冷静好多了,系我反应过激啫

哈哈哈,等我心情OK番再倾,希望这个问题就甘写上句号

我又嘴。。

8倍色迷迷的007

回复 #62 zjy311 的帖子

你串咩姐~~叫你罗一队垃圾过黎打我地会吖,次次都无100都50,你古你真系好强吖?
你都系未食够S姐~我知你乜水~使5使我黎喂你吖?

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:09 发表

原来你有这个爱好?
那你肯定没喂饱你的会员了。

搞点你D残废会员再出声拉...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 金仔 于 2008-4-13 00:11 发表
你串咩姐~~叫你罗一队垃圾过黎打我地会吖,次次都无100都50,你古你真系好强吖?
你都系未食够S姐~我知你乜水~使5使我黎喂你吖?

其实者感..感觉上我地又5系太强..只系果时缘分帮你地..你地又系输..到稳无极限同盟..打打下又着草..你地话话攻防SD4喔..你地又5见人..我地就系中意一班人围你一个会D人..感又点??衰得够多人憎你..强5强就自己睇..我无话过自己强..觉得我强噶系你地自己淋噶..中意噶你就过来JF稳我地..

我系乜水5紧要..重要噶系我5系广S相遇噶人..

点啊林剑枫
贱枫大侠

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:17 发表
点啊林剑枫
贱枫大侠

残废人..又点啊??

原帖由 zjy311 于 2008-4-13 00:14 发表

搞点你D残废会员再出声拉...

我地哩位金爷先不会搞埋晒D无聊既也,距既不会冒充你的大名系人地论坛搞三搞四,也不会捉间谍,相对你的会员真是有D“残废”咯

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2008-4-13 00:19 发表

我地哩位金爷先不会搞埋晒D无聊既也,距既不会冒充你的大名系人地论坛搞三搞四,也不会捉间谍,相对你的会员真是有D“残废”咯

秋..人地有讲过间谍咩..??原来啊雕儿你5止只手比人废左..连只眼都比人废埋..阴公咯.....

你地个金爷系米我就5知咯..要问你地相遇噶会员咯..

回复 #70 zjy311 的帖子

吖叼~上次你只冚家富贵会同果个PP加个PT3个会打我一个会,输左啦~又死5认
OK~你5认由你~你话我地运气好,点都得
相遇几时叫过帮拖,数来都系同盟话:打7焚天斑閪狗囖~几时同你地约战会叫多几个会黎
你班废柴,一话一会挑一会,就叫埋PT帮手
系吖~一会吖,你老板50%5系你D人
算啦,你翻去食S啦