返回列表 发帖
悶到赱咗祛G徻...頂住藍天幾十嗰人..D有魂ck喺咁音莪都5死....潕言孒...莪只95wn就咁難殺庅....

今晚考慮丅罷工定鐹G徻...
重新開始...❤菂旅程...

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-4-12 01:15 发表
错了,,狼狼,,,现在是蓝天讨厌我哇,,我边敢讨厌距地,,我不断地接近蓝天,,GVG时间,,而蓝天就不断地跑,你说是谁讨厌谁呢?[m_bye]

翅膀姐~~~蓝天甘爱你.你点可以话蓝天讨厌你噶~~~?
爱你先会黎小站捧你场啊~~~唔爱理得你乱吠都唔会回应噶~~~

[m_兜风] 路过````
[img][http://img.photo.163.com/-M89da_NdsyH1FBjXpVbUg==/780530110419117517.jpg/img]

原帖由 ╰☆PPの雯籽︷ 于 2008-4-12 12:00 发表
悶到赱咗祛G徻...頂住藍天幾十嗰人..D有魂ck喺咁音莪都5死....潕言孒...莪只95wn就咁難殺庅....

今晚考慮丅罷工定鐹G徻...

下次等我招呼你
For the Horde

[m_倒] [m_倒] [m_倒]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 猫邪 于 2008-4-12 12:14 发表

翅膀姐~~~蓝天甘爱你.你点可以话蓝天讨厌你噶~~~?
爱你先会黎小站捧你场啊~~~唔爱理得你乱吠都唔会回应噶~~~

别急,,,今晚又到我的打狗夜,,,别跑嘛,,蓝天狗狗哦![m_bye] [m_bye]
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

看看今晚有没有激情~~~[m_得意] [m_得意]
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-4-11 23:52 发表

你几岁呢?做埋晒D甘无聊的野,你5T甘无聊的麽?
我讲了,那个我朋友,我叫去烈魂玩的,如果你有意见就冲着我来,米做一些无聊的事
你甘做我一点都睇不起你,而你系5T的,亦是

下次我不会再叫朋友入,既然你哋喜欢甘无聊的事情拿来讲,
虽然工会敌对,但系能来打就应该友好对待,但系你哋一味甘讲D难听的说话,令我觉得5T太无品

清者自清,请勿再做一些让人讨厌的事情,同时希望你为你的个人行为道歉

GVG时讲的话已经非常难听,我觉得你哋完全无风度无内涵无品德的三无人

发出来能代表乜,说明乜?玩埋晒D阴阴湿湿的野
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

你老尾,越讲越嬲
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2008-4-12 20:51 发表

我讲了,那个我朋友,我叫去烈魂玩的,如果你有意见就冲着我来,米做一些无聊的事

下次我不会再叫朋友入, ...

8倍色迷迷的007

月月发火.非同小可... =我锡翻祢啊下..

http://p15.freep.cn/p.aspx?u=v20_p15_p_0805160038215610_0.bmp

原帖由 ccrol 于 2008-4-12 20:51 发表

下次我不会再叫朋友入, ...

其实..我只系想讲...系米误会...J枫只系发左张图出来无讲过其他野喔...+上TS度讲无极限有只C人来做间谍之前我就已经发现左驱来左打...其实一直都只系无人讲清系咩事咋嘛??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

我都知道关系复杂,所以我叫人前已经同神话及烈魂的人讲过,都问过,所以我吾想搞到朋友来玩都卑人话间谍,甘以后啫系叫我不要叫人来玩,因为随时都系间谍,实力强的怕乜间谍,我还谍中谍叻

或者我反应过激,但系我非常在乎及保护自己的朋友,叫得人来就希望人哋玩得开心,就甘简单,语言得罪,就请见谅
所以我系我,哇咔咔

我既错~~~~
TS系我发现后大叫既~~~我谢罪~~~

我今日自动消失~~~[m_我错了]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故