返回列表 发帖
茶茶恏嘢~

无极限5敢喔...

打了不到1个小时……

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-1-27 00:39 发表
无极限5敢喔...

zjy311 (焚天-猪叮) 里位人兄都五敢剥晒衫裤真人show呢

原帖由 ishylocki 于 2008-1-27 00:45 发表

zjy311 (焚天-猪叮) 里位人兄都五敢剥晒衫裤真人show呢

夏天我日日系屋企剥晒噶..喜欢你带部DV过来拍...

PS:系你地眼中次次都系焚天/5T老閪无极限..但是系驱地论坛你地又有几多次见到我地比驱地老閪...5知噶话就5好讲感多野...饮大左就可以讲到明"我摆明操你们"????...可能小站见5到讲呢句噶人所以就次次都觉得系我地老閪鸟...

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

你都识你系屋企叻,讲野矛盾到死.人地够系系距地论坛咯.

原帖由 ishylocki 于 2008-1-27 00:52 发表
你都识你系屋企叻,讲野矛盾到死.人地够系系距地论坛咯.

你好似5明一样野...我地论坛就好似要一把钥匙先入到噶门.....而小站同无极限论坛系5使钥匙都入到噶门.....感小站讲野系对公....感无极限论坛系米对公???..感无比钥匙噶果D入到我地论坛感果D系米算贼??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

今晚失误失误....
时间差少少...
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

ER.两个都系对公的,无极限个论坛都要有浏览权限先体到野,你地论坛有论坛允许的帐户密码一样体到.你所谓葛好多恩怨,一句话来讲就系:基本上都系无极限同焚天比007同剑枫摆上台.鸟吓果次我都有留意到,但酒三分醒,事出必有因.

原帖由 ishylocki 于 2008-1-27 01:04 发表
ER.两个都系对公的,无极限个论坛都要有浏览权限先体到野,你地论坛有论坛允许的帐户密码一样体到.你所谓葛好多恩怨,一句话来讲就系:基本上都系无极限同焚天比007同剑枫摆上台.鸟吓果次我都有留意到,但酒三分醒,事出必有因.

对5住...果1权限 20权限..求其注册个ID都有鸟...再者我同KG个ID都系N年前噶版主...

我果个系要经我通过先可以睇到...但是就有个人求其注册果时+个工会名就通过左...点知原来5系我地会噶...

无极限..5单单系焚天问题吧...5个会...就算迷城都系广C噶...点解迷城5入无极限入我地果度....好多野你5知我又都5知...就算系比人摆上台...摆完之后要点先可以免于继续敌对就又一会事...

饮大左就有理由可以去叼人.....所以又有人饮大左就都有理由去斩人.....好在.....我5中意饮酒......所以我5会操人....仲要系以会长噶省份....(操007又系另外一回事...因为广S-PVP噶关系所致)

辩论矛和盾的问题是没啥结果的,力的作用是相互的.你地论坛果D更加迷人.激情吧..有激情是好事.天气冷..."无极限..5单单系焚天问题吧...5个会...就算迷城都系广C噶...点解迷城5入无极限入我地果度....好多野你5知我又都5知"历史遗留原因咯..广C的恩怨复杂过蜘蛛网.而且系解五开果只..训觉...

原帖由 ishylocki 于 2008-1-27 01:28 发表
辩论矛和盾的问题是没啥结果的,力的作用是相互的.你地论坛果D更加迷人.激情吧..有激情是好事.天气冷..."无极限..5单单系焚天问题吧...5个会...就算迷城都系广C噶...点解迷城5入无极限入我地果度....好多野你5知我又都5知"历史遗留原因咯..广C的恩怨复杂过蜘蛛网.而且系解五开果只..训觉...

以前噶激情比太多人知带来太多噶事....所以E家要暗里激情......但是依然比某几个无品噶人知道.....所以E家我公开激情好鸟..

焚天+PT+PP都系历史遗留问题所以先会有3会同盟.....广C论迷城+无极限都太长远鸟......你得闲讲下PT+无极限噶恩怨比我听好鸟...点解以前同盟又会发展到E家噶关系.....反正KG 5肯讲我知.....

楼上的,你上次问我爱不爱你,偶现在告诉你,不爱。
但是偶喜欢你

原帖由 疯狂拉西 于 2008-1-27 02:03 发表
楼上的,你上次问我爱不爱你,偶现在告诉你,不爱。
但是偶喜欢你

!!.........原来系你......

原帖由 zjy311 于 2008-1-27 02:04 发表

!!.........原来系你......

偶问你,你爱不爱我。?