返回列表 发帖
居然无战报。。无聊。。。晕

原帖由 濑户璨 于 2007-12-23 00:34 发表
我喜欢动口又动手,你肯过黎JF,我地肯定陪你玩

同意呢个....

TO 007:其实你应该庆幸我系LOKI晓到莎猪..5系你都无感多野8到...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

洛奇 好耐无上过了

洛奇?我一大堆距的H漫画........

原帖由 濑户璨 于 2007-12-23 00:34 发表
我喜欢动口又动手,你肯过黎JF,我地肯定陪你玩

可惜啊,今晚见到不乜南春你啊,你不是最叼的?点解又缩住个头系吉芬不敢来中央四呢?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-23 00:45 发表

可惜啊,今晚见到不乜南春你啊,你不是最叼的?点解又缩住个头系吉芬不敢来中央四呢?

可惜啊,今晚见到不乜閪007你啊,你不是最叼的?点解又缩住个头系SD4不敢来JF1呢?

你又话唔中意动口?做咩同我吵呀,不过我中意动口又动手喔,小朋友

原帖由 濑户璨 于 2007-12-23 00:49 发表

可惜啊,今晚见到不乜閪007你啊,你不是最叼的?点解又缩住个头系SD4不敢来JF1呢?

哈哈,我有时怀疑你是不是真是男的。够贱,不错不错!有前途!

8倍色迷迷的007

原帖由 濑户璨 于 2007-12-23 00:51 发表
你又话唔中意动口?做咩同我吵呀,不过我中意动口又动手喔,小朋友

可怜啊,我们才14人,你点解不带多几个人来攻呢,唔知最后让我个没雷腰WZ一拳飞死个个刺是边个呢?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-23 00:51 发表

哈哈,我有时怀疑你是不是真是男的。够贱,不错不错!有前途!

够你贱?哈哈~~~连闹人都没句有新意,你落后了,做咩,肯动口啦你?

原帖由 007-杨过 于 2007-12-23 00:52 发表

可怜啊,我们才14人,你点解不带多几个人来攻呢,唔知最后让我个没雷腰WZ一拳飞死个个刺是边个呢?

你当剑疯只CK系我呀?者话你杀左5T既人就当系我?你都几识YY,我从来都话你想打就黎JF,我唔会过去SD4,就算有人过都系距地个人行为,不过你中意耍诬赖米耍咯,边个唔知你输又唔认,得把声

打JF就了不起?人多又怎么样呢。。
不知道是把JF看的太重,还是不敢来SD跟相遇打呢?
都不知道为了什么打JF。。那么需要JF?少打几次会死的啊。。

哎。。睡觉了,不谈 了

原帖由 濑户璨 于 2007-12-23 00:54 发表

够你贱?哈哈~~~连闹人都没句有新意,你落后了,做咩,肯动口啦你?

训了,无你甘有聊,有种聊人没种来打~星期三继续等你来哦

8倍色迷迷的007

我几时撩你打?你成日叫单挑之嘛,个日我无聊撩你出黎吵下架甘解,玩左你成日,真系有D唔好意思,哈哈~~~睇下我几时无聊又撩下你出黎吵架呀,我好中意动口,全世界都知,哈哈

原帖由 猪就是猪 于 2007-12-23 00:56 发表
打JF就了不起?人多又怎么样呢。。
不知道是把JF看的太重,还是不敢来SD跟相遇打呢?
都不知道为了什么打JF。。那么需要JF?少打几次会死的啊。。

哎。。睡觉了,不谈 了

哪够007看JF看得重,没时没刻响到提住自己以前打过JF,不过你好似唔知,以家有官方活动喔,打JF有2分,我睇个2分好重唔好意思,等活动完左,我一定同工会提提意见同你地玩,你话我人多就了不起?唔好意思,我地以前得个10几人一样打你007,唔系今日先叼你地007,以前PT边次唔打你007呀?搞笑