返回列表 发帖
   小白啊+下水果D人啊...外挂我地无否认...如果你地觉得我地用内挂请比证据...仲有...如果啊白哥系话我地成日见到驱伪装噶话...敢赌100E我有MM眼镜吗???

PS:人地下水E家犀利鸟.....不单在南门见无会就收人.....仲叫埋迷城过来帮拖鸟.....原来焚天+PT+PP真系感大吸引力.....可以吸引到5个会来打鸟........可怜我地无收人几多年鸟.....55555555

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

内挂外挂咩挂乜挂对gvg的影响唔会比人数装备素质指挥能力的影响大吧?

与其指人哋个鼻闹人哋用内挂外挂,不如检讨下自己的指挥能力人数装备素质吧.

打吧打吧,我最中意同梵天打罗,超激情,打下超级机器人大战都好
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

收吧收吧收吧....拉吧拉吧拉吧...睇下下水仲想要几多人先可以完全胜利.....

PS:系FEN=焚

PS:有感噶人数得闲就去下JF好过拉..无来SD虾我地呢D细会啊嘛...55555555

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

激情喔...
[m_倒] 路过继续~~

80. 看激情

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

激情啊。。 中热闹过JF地会

原帖由 zjy311 于 2007-6-25 19:10 发表
  收吧收吧收吧....拉吧拉吧拉吧...睇下下水仲想要几多人先可以完全胜利.....

PS:系FEN=焚

PS:有感噶人数得闲就去下JF好过拉..无来SD虾我地呢D细会啊嘛...55555555

点解你不敢去JF啊???

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2007-6-25 20:10 发表
垃圾小白,你几时死啊?
我叼你啊............
单会抽嘛?
要么12打你12?

你好厉害咩??甘厉害就不用缩在别人个会到拉

[m_路过] 继续看热闹。

原帖由 帅男小白啊 于 2007-6-25 20:30 发表

点解你不敢去JF啊???

人家表示JF会嘛...你系米广S咖???5系噶话你5G道我5怪你哟...

原帖由 帅男小白啊 于 2007-6-25 20:30 发表

你好厉害咩??甘厉害就不用缩在别人个会到拉

原来啊白哥意思系劲噶人全部都系自己开个会打噶..鬼5知我地白哥哥会自己开个会来做会长拉.....