返回列表 发帖
顶楼?

楼上的~最近你批痒了哇?

你地做乜7爆人大锅咋...叼你啊老乡.叼你啊miharu.叼你啊和平

原帖由 xiao蒤 于 2008-2-24 18:38 发表

关你7事.

不关我7事啊!只是觉得你们很可爱!你们比对敌强,多人。。。。的时候你们才会打GVG,只要是对方比你多人,你们就好似老鼠一样见光就死!!可悲~~

高科技下载www.at-bottom.cn

蓝天盟噶各位高手.我地呢边工会系多...但系边度够你地多喔.我地最多咪中华.迷城.PT.PP.焚天.烈魂.神话.水鱼.你地就巴屎闭咯.无极限就已经系神话圣骑团+家园+无极限噶人.ITE就TIE本会+太阳神噶人.蓝天更激情.蓝天+不良+猪会.(听闻讲还有部分天之噶人入左蓝天.不过无证据我就费事讲啦)无尽我就历史5多好5知道啦...数离数去你地都沓马过我地啦..话我地工会多.自己反省下啦...

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-2-25 07:15 AM 发表
你地做乜7爆人大锅咋...叼你啊老乡.叼你啊miharu.叼你啊和平

用呢条友句野回复楼上只大PP怪

原帖由 红色的青苹果 于 2008-2-25 20:50 发表

用呢条友句野回复楼上只大PP怪

FD大PP已经晤1、2日嘅事.

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-2-25 20:39 发表
蓝天盟噶各位高手.我地呢边工会系多...但系边度够你地多喔.我地最多咪中华.迷城.PT.PP.焚天.烈魂.神话.水鱼.你地就巴屎闭咯.无极限就已经系神话圣骑团+家园+无极限噶人.ITE就TIE本会+太阳神噶人.蓝天更激 ...

er...你肯定原中华工会入面无其他工会进入中华工会的人?迷城入面无其他工会进入迷城的?PT呢??原来不是精彩+白撞的?烈魂?无以前4色的人?

你要分到甘细?

其实RO都甘多年啦,每个工会都不可能系原装正版果班人啦,呢D野无咩好讲,要打既,来就系..
For the Horde

操,竟然2连了...
For the Horde

本期最后一句:认同楼上观点

内挂....这年头哪个所谓的大工会里没有内挂

发现华南I服的老玩家