返回列表 发帖
DL

期待有爱心人士去爆层楼

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

路過下~今晚打嘚晤錯..最后打咗30分中

原帖由 异域法师 于 2007-6-24 10:47 发表
你就好啦!瞬间移动都俾你捕到~~~~~~~

佢啱啱瞬移到我隔离召唤..

妳都幾恏採甘握

怎么没有图啊....................................................................

飘濄~

以为有图图看呢

原帖由 zjy311 于 2007-6-24 00:04 发表
   今晚劲好玩...

你当然好玩拉,你和你同盟又内挂又外挂,一入去未知咩事就死左了.......西利

外挂是有的 也是无奈之举 生人比例数多少 大家心照
不过已经考虑不再用了 的确有违公允

内挂 拿出证据吧
拿5出就别说话

有空在这说3道4造谣 还不如上去继续收人收同盟
既然你们要玩人海 就把人海进行到底
倒是让我们这个号称4年未收过外人噶会 见识下呢句话
“衰得过我地同盟多”

原帖由 帅男小白啊 于 2007-6-24 18:01 发表

你当然好玩拉,你和你同盟又内挂又外挂,一入去未知咩事就死左了.......西利

无解拉..鬼叫你地盟劲咩...本来一个会打我地..打打下变4个会打......

系啊...你个傻HI小白..我7月头去香港玩啊..可能又5打GVG咖...到时你又系度大大声感叫话我地去蓝天拉...

内挂??证据??无啊??吃七拉...废人小白....

其实我都觉得自己几劲...可以开到25只外挂上来打GVG...

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

白哥...你地盟好劲...烈魂驱地叫你开片啊....
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 帅男小白啊 于 2007-6-24 18:01 发表

何止呀??仲有GM,陈天桥,温嘉宝,布什添,再夸张D呀你,哈哈,你一入就死左只能证明你废