返回列表 发帖
我見到d人妖,仲場場都"吖吖"0甘叫,捻起係男人叫,毛管都棟埋.. .

仲話咩一個成功工會0既背後,一定有個女人。
對,係女人,唔係壹個RY呢~~~所以邊樹有得成功先得架.[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-4-1 23:27 发表

风光大葬.垃圾狗閪.

可憐的狗狗,死冇葬身之地,攬住MBA一起訓棺吧...
                             Catch me  if  you can

Just do it ..

原帖由 ansonkids 于 2008-4-1 23:28 发表
我見到d人妖,仲場場都"吖吖"0甘叫,捻起係男人叫,毛管都棟埋.. .

仲話咩一個成功工會0既背後,一定有個女人。
對,係女人,唔係壹個RY呢~~~所以邊樹有得成功先得架.[m_阴笑]  

廢話連篇..anymore?

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:28 发表

可憐的狗狗,死冇葬身之地,攬住MBA一起訓棺吧...

阴功囖..乜原来祢死冇葬身之地啊??咁我做下好心.将祢同D蓝天狗閪盟嘅杂种一齐挪去火化喇..

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 11:29 PM 发表

廢話連篇..anymore?

Nothing~~~
If  you over~~~[m_害羞]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 問米 于 2008-4-1 23:18 发表
我还想说下远程夹子的问题添。

你可以看下本期战报第一页猫邪贴出的网址

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

期待住听晚嘅新会..

嗯....肥貓的帖有說到,但人地死口咬定是補丁,那就是補丁吧...

反正神又係佢地,鬼又係佢地... 神話最強大,最威,最神

原帖由 .'恋ヤo錻、 于 2008-4-1 23:32 发表
期待住听晚嘅新会..

咁快开定个"补丁版"工会?

相信有脑子都不会认为这个是仅仅补丁这么简单~
怎么~你们神话不是一直喜欢说自己很清白吗?
让猎人录象表演下远程夹子都怕啊?又没叫你公布补丁~

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:34 发表

咁快开定个"补丁版"工会?

都几期待无尽开翻"工会版"出嚟..

当然,知道你们神话内挂的帽子顶多了~虱多不痒了~

原帖由 cloud811101 于 2008-4-1 23:36 发表
当然,知道你们神话内挂的帽子顶多了~虱多不痒了~

贵盟嘅进入Gvg模式都晤少啊.

闪人..睇铁甲无敌掌门人.

開始人身攻擊了。
唉。
無聊。學某些人說。
因爲PVP太寂寞。才GVG激情。
期待明天GVG。

在詢爛中叫囂驕傲,在死亡中掩蓋傷口。