返回列表 发帖
原帖由 星の封印 于 2010-3-23 22:09 发表

做乜7吖。垃圾乳猪武

艾粒鱼.

原帖由 bt版小默默 于 2010-3-23 20:07 发表
型男
旷课小王子...
牛人
比小沈阳还潮
奶奶借我钱WEI
小家碧玉
喇叭王子
233會草啊~
按脚的~
雷扬嘎嘎你
个没良心的啊

你们知道他是谁吗?

是不是我可爱滴阿卵?

以前个论坛地址唔记得咗咯...

算了..不凑热闹了..

啊!传说中的U0喵-。-
模擬刀の先制攻撃だべ!!
力尽きました

原帖由 ansonkids 于 2010-3-23 08:55 发表
咁多闲人~~~[m_倒]

亲亲叮儿~~~[m_亲嘴]  

[m_亲嘴] 安儿好耐无见拉哇..我都亲亲你先...

PS:MM 生左仔定女喔??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 007-杨过 于 2010-3-23 12:02 发表

我知现在广S是剩我一个工会在打,但我印象没挖过你坟啊,还是你只死狗跟春哥搞上了,复活了就到这里吠?
你讲甘多想表达D咩姐?想打就回收费服打咯,不要话你的号都删埋,你在SY甘把炮,收费服叫不到人打,就 ...

你感讲又代表你乜呢??代表你00好有钱??有钱到罗住一堆雷都5够胆同我以前5T打??
非我族类..其心必诛..007你都感5妥我..难度你觉得我敌对盟蓝天会妥我??你系米饮大左豆奶啊??明显蓝天只傻HI就系罗我过桥要你个蒙佬便D卖野比驱拉..感简单噶对话都要发出来比人望..你系米傻咖??难度你觉得我QQ入边无人傻HI感评价你??
收费服我多的系野..外挂仲系度..需要噶话叫人上都上到..问题仲有乜野值得我奋斗..就你一个傻閪007??你真系饮大左了..你点都没够蓝天Ekin感德高望重...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 007-杨过 于 2010-3-23 12:41 发表

老细,距过SY甘七耐,你见我过SY串过距未?
条嘿狗时不时番收费服扮晒蟹系聊我,唔是话我钟意叼人,是人地钟意抬起个菊拼命撞我条七,我有嘿计?

5润你润边个..由广S到合晒服..依然都系得你只傻閪一直扮大佬...撩人PT SD5约战??你几场到过啊..
你系SY有得寸么??你靠乜寸啊??靠你10年5上一次WZ打GVG定靠狼头10场打3场噶GVG啊??
收费服..讲E家无用噶..我比你系广S努力左4年寸焚天/3T/5T..你有边次成功过??

原帖由 kaulunkay 于 2010-3-23 19:42 发表

'相同敌人' '便d' 233

我好想知你当时係咪眞喺因为呢个原因所以便咗d賣俾佢 哈哈

D无脑仔..发D无脑野出来淋住润我..点知其实系人地罗我来稳驱着数..orz!!!
PS:果然系无脑...

原帖由 007-杨过 于 2010-3-23 18:10 发表

得,你是大佬,我收嘴

我边度敢做你大佬。。。。。

只係识你同猪叮两个都好多年,唔想见你哋吵啫

猪叮条七头我一条蝇绑唔住,我揾多条蝇来先,望见谅
  一千几百尤如垃圾   一万几千过眼云烟

猪叮又调皮了。绑5住了。

原帖由 YY精灵 于 2010-3-23 10:31 AM 发表
复活点还有某会CM的暴风雪,聊天中还有某会会长虚伪的辩词,城里满是点人加友交易的XX~~社会主义?

当JC的在城里放火,就不许咱们老百姓在复活点点灯么?我们这些山寨版自动机器人在全自动玩家面前简直非主流啊

原帖由 belle0531 于 2010-3-23 10:43 AM 发表

人家只剩马甲敢出来喊了,晓得?

那个"一拳自己训低"真是印象深刻

没准就同一个人

反正荣誉就能找xx,热血就该没同盟,真233

一拳要训低  是小白,马甲是边个我就5知道了,不过以前骂贴都见过E个号,个阵5关我地会事的我地的人没理由开马甲闹埋一份吧?

荣誉同相遇同盟是点解我都5多记得咯,之前热血同圣雪同盟都几好噶,不过讲真是你地比较惨,后来同了钢轮?有没都没所谓了,然后有一段时间同复兴,结果复兴比人闹骗子会就连累了,最后就到AIR了,人地开车队封门刚好你地又在了,就比人话你地抱人大腿,荣誉同AIR有冲突了,他们追我地打,刚好我同你地打紧,你就比人话叫同盟了,真是巧合+不幸咯,好似原先咁打米几好咯

战报变骂报才真

原帖由 powerstar 于 2010-3-24 09:40 发表

一拳要训低  是小白,马甲是边个我就5知道了,不过以前骂贴都见过E个号,个阵5关我地会事的我地的人没理由开马甲闹埋一份吧?

荣誉同相遇同盟是点解我都5多记得咯,之前热血同圣雪同盟都几好噶,不过讲 ...

雪会同盟钢会...233

至于热血的同盟你该问热血会长了,我只是路过打工

对啊对啊,相遇复兴同盟了,你们也该在一起了,反正你们那么大量,不会嫌弃他们的
初音ミク 扩展版又再让我内牛满面[做人莫装b,装b被雷劈]