返回列表 发帖
原帖由 垃圾AIR 于 2010-3-22 22:43 发表

你个垃圾热血叫同盟来,我地先叫同盟来帮手咋,次次都是你们热血叫同盟来先的,还好说别人 你们热血已经2会合一架拉,整天找会同盟,叫同盟加人入来先够别人一个会打,丑不丑啊

唔好笑死人啦。。。见到我地同盟你先叫同盟,,,貌似我地无同盟既时候。你地就经常群居3会一家亲甘扑过离嘎啦!好心你开就开你个大号离讲野啦  9up7喷 。。。哎,,,感叹啊
人人期望可哒到。我的快乐比天高。

AIR的人 就是来了几个而已。。呵呵。。。你地咪乱猜测了 哈哈。。。想多死 死脑细胞啊  哈哈

原帖由 垃圾AIR 于 2010-3-22 22:43 发表

你个垃圾热血叫同盟来,我地先叫同盟来帮手咋,次次都是你们热血叫同盟来先的,还好说别人 你们热血已经2会合一架拉,整天找会同盟,叫同盟加人入来先够别人一个会打,丑不丑啊

2会合一 合一解得?2会合一就得过几个人~!总人数先得果 10+人  哎。。。唔系 1个会唔打。。系同盟无肉吃!先过离 好唔好啊、!鬼叫我地会大红大紫咩 。你唔恨得嘎啦!。。。哎。。最后 1分钟 黯然一笑 。。2会抢城 1会被召  1会守唔住1会哎。。

图片,我大把,不过就算翻来,兜搵唔翻以前果种鸡情!

好怀念当时同蓝天盟大战的场面啊,而家的GVG同以前相比简直。。。。。。。。

猪叮退群了?在神话聚旧群不见左你。

你那個什麽工會?神話?那時候怎麼沒看到耶
[/url]

偶是华南I服的

华南I神话里面负责打扫卫生的杂兵

原帖由 神话得得 于 2010-3-23 01:35 发表
好怀念当时同蓝天盟大战的场面啊,而家的GVG同以前相比简直。。。。。。。。

猪叮退群了?在神话聚旧群不见左你。

无退群啊..不过我E家长期隐身咋嘛..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 鬼神Zenki 于 2010-3-23 01:27 发表

http://img701.photo.wangyou.com/2008/10/2 ...

大佬你好!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 鬼神Zenki 于 2010-3-23 01:27 发表

http://img701.photo.wangyou.com/2008/10/2 ...

真的好雞情啊~~!!!
[/url]

咁多闲人~~~[m_倒]

亲亲叮儿~~~[m_亲嘴]

我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

开地领域为了不让你放暴风雪~~~

哈哈~~~~~~~~~~~~[m_傻笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

我~~~~~~~~~是臭名远播的吵架王~~~~~~~

来吖来吖~~~~~~~谁来与我大战三百回合~~~~[m_亲嘴]

(ps:舌战~~~[m_挖鼻子] )
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

[m_拍pp] 咁难得今日休息晤使翻工..上嚟叼下马鞍先.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2010-3-23 09:08 AM 发表
[m_拍pp] 咁难得今日休息晤使翻工..上嚟叼下马鞍先.

我夜班吖~~~都好得闲既~~~咁我反叼吓你咯~~~[m_挠PP]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ