返回列表 发帖
如果比我中500W。。。。先。。。。。

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:14 发表

之前神话跑来跑去的时候你怎么不叫他们不要走?蓝天来不来不是你说了算,也不是我说了算,你再多钱也没用.....记得到时要晒埋个行车证,不然冷气哥哥叫你晒存折喔.....

衣家人又差吾多..你地會又多過我地..使吾使又吾夠打又走啊???

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:16 发表

無盡就塵..藍天就傲雪...ITE就不嬲都口臭..呢個係事實..根本吾使要穩一兩貼來"调戏得拆天了"

讲口臭边有得同你比.....呢个先系事实.

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:11 发表

讓我來解釋一下...如果藍天盟真係感好打的...點解次次比人爆完城就翻大門口守...到空城先再羅城自己守...請解答下...5好成日羅你果D所謂噶戰術來講野就覺得自己好好打...

所以我都話4會厲害就是厲害.. ...

算了,,,留它们真以为反对,ITE,无极限能在守得住我们,,,等我们可以不用到处追,,要不一下子大军压过去,,打散了要一个一个找,,麻烦,,

看看最后积分1就知道了,,攻入去用2分钟么?
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:17 发表

衣家人又差吾多..你地會又多過我地..使吾使又吾夠打又走啊???

对,差不多...嗯,真差不多,差三四十个不算多....

高层注重结果,可惜会员注重过程

当然,各取所需,唔係真係连推土机都无得玩

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:17 发表

讲口臭边有得同你比.....呢个先系事实.

論壇版主皇子講野口臭就出曬名咖拉...

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:16 发表

無盡就塵..藍天就傲雪...ITE就不嬲都口臭..呢個係事實..根本吾使要穩一兩貼來"调戏得拆天了"

你口甘香噶?用咩牌子的牙膏的?
你边7只垃圾会的?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 21:18 发表

算了,,,留它们真以为反对,ITE,无极限能在守得住我们,,,等我们可以不用到处追,,要不一下子大军压过去,,打散了要一个一个找,,麻烦,,

...

这是昨天的图啊?你怎么不发发以前的图来看看,没错,现在是这样...希望你能永远都可以甘讲,记得到时咪转口

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:18 发表

对,差不多...嗯,真差不多,差三四十个不算多....

你地TQ召喚得快啊嘛...1噶會30人起碼可以當50人來使拉...

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:16 发表

想睇咩实力,讲真,无极限和ITE依家没实力,每次GVG,无极限基本十来人,ITE20到30人+,除非哪天抽筋人数才会接近40,这又怎么样,吉芬就5个城,人家不一样要小心计算着无极限和ITE,人少又怎么样,嘿

想睇咩实力??这句话用在神话,烈魂身上好了,,,以前每次积分包括蓝天狗来晒4个会又点,,我们神话拿3城怎么样呢?   但是某些废柴又得把口说神话最后3城只是打无人的积分城,无什么实力了,,,今日怎么好像对转位置了?
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:19 发表

你口甘香噶?用咩牌子的牙膏的?
你边7只垃圾会的?

家裏比較貧窮..我用中華的...不過我就肯定吾係藍天盟咖拉...我係你敵對盟體的...

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:18 发表

論壇版主皇子講野口臭就出曬名咖拉...

对啊,我系有贴必回的,边个骂我,我就肯定骂番人,出名就不敢了,点计名人轮不上我,鸡翅姐呢D先叫出名.......不过我不会像某D人连出身何处,系边个会都唔敢讲,用埋晒D马甲出来搞事(放心,不是指你)

口臭,排名你在我之上,别担心,我不会抢你个位的...

哟,好象讲得你妈的会长也不TM是TQ召唤似的。。。。甘你们50~60米当成个盟使?
甘NB啊?怕怕,不够打哟

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:24 发表

对啊,我系有贴必回的,边个骂我,我就肯定骂番人,出名就不敢了,点计名人轮不上我,鸡翅姐呢D先叫出名.......不过我不会像某D人连出身何处,系边个会都唔敢讲,用埋晒D马甲出来搞事(放心,不是指你)

口臭,排名你在我之上,别担心,我不会抢你个位的...

開馬甲只係免得正衰自己個會.....因爲我係以自己噶身份來同你吵...總之我吾係你地偉大噶藍天盟米得咯...