返回列表 发帖
我叼,猪叮死左去边,出来倾下计啊喂....

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:02 发表

规定要打就不能走的?这叫战术.....又要想下呢句话边个讲的....

SORRY..我意係單P的前提上喲..都係果句..你醒下拉...

星期6某几个会真以为能顶到神话,烈魂,5T,,真是笑死人,,,会长一致意见,,,关门打狗,,不爆石,,慢慢玩狗!
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:03 发表

所以我都話藍天盟講野都係以自我爲中心咖拉..你衣家點講都無用果噢...係想證明人地外挂/內挂就正個視頻出來...你感講人人都係感講你一堆內/外挂...醒下拉..ITE噶皇子哥...

我有讲人地5T用内/外挂咩,你心虚啊,我净系话除左企定等人打先还手个D角色姐?我之前问鸡翅姐甘多钱唔请多D民工点解用反击外挂炸.....

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 21:05 发表
星期6某几个会真以为能顶到神话,烈魂,5T,,真是笑死人,,,会长一致意见,,,关门打狗,,不爆石,,慢慢玩狗!

.....我就知道...成晚都在金房+大門不停召喚....根本無守過金房....因爲次次一羅完城...4大工會就守大門不入金房...

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 21:05 发表

某人真以为神话盟真能扫蓝天盟,也不看看蓝天才出现几个人....我们没统一意见,不过默契同意,一致引狗到处溜.....

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:06 发表

我有讲人地5T用内/外挂咩,你心虚啊,我净系话除左企定等人打先还手个D角色姐?我之前问鸡翅姐甘多钱唔请多D民工点解用反击外挂炸.....

醒下拉...你果句米者暗話人有咯....衣D叫講者無心聽者有意.....都係果句...想證明人地有開內/外挂的...請儘量載圖...話人反擊內挂的...請放視頻

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:06 发表

.....我就知道...成晚都在金房+大門不停召喚....根本無守過金房....因爲次次一羅完城...4大工會就守大門不入金房...

我们这边是尽量放距地个会长进华里召唤,,,召唤完一次,我们就清一次,,反正我打得很Hi,,晚晚甘打,,真怕它们会比打成 猪头

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:07 发表

某人真以为神话盟真能扫蓝天盟,也不看看蓝天才出现几个人....我们没统一意见,不过默契同意,一致引狗到处溜.....

讓我來解釋一下...如果藍天盟真係感好打的...點解次次比人爆完城就翻大門口守...到空城先再羅城自己守...請解答下...5好成日羅你果D所謂噶戰術來講野就覺得自己好好打...

所以我都話4會厲害就是厲害...主守穩2個會...再穩2個會兜後欄...好戰術...如果你喜歡講到藍天出幾多人...不而你又講下我地出幾個會你地又出幾個會....

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:07 发表

恩恩,,,希望蓝天能来吉分,,,最好叫晒所有蓝天狗来,,,这样你们ITE,无极限和反对就不用东奔西跑了

唉,玩咗成晚推土机,俾d实力黎睇下好无,唔该

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:06 发表

笑......傻仔都知道以强对弱,就像以前神话盟一到蓝天盟齐集就走佬的道理一样,拿呢D来讲其实晒气....说不定大家吵啊吵,正中某些马甲的下怀,嘿,也说不定那些见不得光的傻仔马甲正在偷笑,:"看吧,我一两个贴就把蓝天盟和神话盟的SB调戏得拆天了"

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 21:12 发表

恩恩,,,希望蓝天能来吉分,,,最好叫晒所有蓝天狗来,,,这样你们ITE,无极限和反对就不用东奔西跑了

之前神话跑来跑去的时候你怎么不叫他们不要走?蓝天来不来不是你说了算,也不是我说了算,你再多钱也没用.....记得到时要晒埋个行车证,不然冷气哥哥叫你晒存折喔.....

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:12 发表

笑......傻仔都知道以强对弱,就像以前神话盟一到蓝天盟齐集就走佬的道理一样,拿呢D来讲其实晒气....说不定大家吵啊吵,正中某些马甲的下怀,嘿,也说不定那些见不得光的傻仔马甲正在偷笑,:"看吧,我一两个贴就 ...

無盡就塵..藍天就傲雪...ITE就不嬲都口臭..呢個係事實..根本吾使要穩一兩貼來"调戏得拆天了"

原帖由 kaulunkay 于 2008-2-17 21:12 发表
唉,玩咗成晚推土机,俾d实力黎睇下好无,唔该

想睇咩实力,讲真,无极限和ITE依家没实力,每次GVG,无极限基本十来人,ITE20到30人+,除非哪天抽筋人数才会接近40,这又怎么样,吉芬就5个城,人家不一样要小心计算着无极限和ITE,人少又怎么样,嘿