返回列表 发帖

原帖由 maqijia 于 2008-2-17 16:24 发表

笑七死我,原来有钱人用喜欢用这个的,仲连续几贴都系度晒台垃圾野...贴埋台手机D出世纸出来啦,鸡翅姐,不然大家会当你做阿娇的,拿台一千不到的手机话5200....

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 16:48 发表

你说对了,,这些东西根本不值得我拿出来巴闭,,,我现在看中MacBook Air ,,和奔驰slk 350跑车,,,iphone这些东西确实几垃圾姐,,或者你保留这个帖子看看今年我买边样?

鸡翅姐唔会甘傻走去人地台车度影张相上来晒吧?如果真系就咪影奔驰slk 350,系都走去影直升机好喔

無救了....

原帖由 发奋の木偶 于 2008-2-17 17:53 发表
5T有契爷照,不过我都5惊,打不过走就系,人一样多个阵兜距2巴,发烂杂叫契爷咯哦,我米走咯,第座城再来兜距2巴

这句话好熟悉,,,怎么这么像以前蓝天狗联盟口中经常说的:你看看神话盟又打不过跑了,,,跑完又转头兜2下,,  

现在轮到ITE说了,,我们ITE不怕,,,打不过走就是..
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 20:31 发表

貌似上次有人發無極限會長噶圖出來..人地都有契爷罩...只不過限制無極限的契爷又要無盡罩

其实你系咪想讲,5T唔点了,要去神话盟,要神话同烈魂罩?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 20:55 发表

这句话好熟悉,,,怎么这么像以前蓝天狗联盟口中经常说的:你看看神话盟又打不过跑了,,,跑完又转头兜2下,,  

ITE不需要人家怕,只需要人家打...记得到时要晒埋个行车证啊,不然人家会误会的,哈~~!

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 20:53 发表

鸡翅姐唔会甘傻走去人地台车度影张相上来晒吧?如果真系就咪影奔驰slk 350,系都走去影直升机好喔

像你这种废物估计一世都痕5到呢,,真以为自己起个叫皇子就是皇子,,,搞不好是青山里面当自己是皇子

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 20:56 发表

其实你系咪想讲,5T唔点了,要去神话盟,要神话同烈魂罩?

吾點都多人過ITE...我都真係無啥好講...起碼好過無極限+ITE先拉..

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-2-17 20:55 发表

记住,这叫战术.....(PS:真忘记原话是神话哪位高人说的,有空要去番番以前的战报看看先得...)

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 20:58 发表

ITE不需要人家怕,只需要人家打...记得到时要晒埋个行车证啊,不然人家会误会的,哈~~!

係想打就記得無穩無盡/藍天/無極限來幫拖就係鳥..吾係又變1V人2個會鳥...

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 20:59 发表

吾點都多人過ITE...我都真係無啥好講...起碼好過無極限+ITE先拉..

这肯定啦,无极限+ITE加埋都没5T一个会多人....甘又点?讲人数,就算除左召唤出来站那不动给人打才会还手的角色之外都多人过ITE同无极限.....

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 21:00 发表

係想打就記得無穩無盡/藍天/無極限來幫拖就係鳥..吾係又變1V人2個會鳥...

规定要打就不能走的?这叫战术.....又要想下呢句话边个讲的....

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 20:58 发表

哦哦,,,无人话你们ITE怕呢,,,我们神话更加不当你ITE是一回事,,大过年的,,我们的领导话见到ITE的不杀,,尽量侮辱好了..清太快太对不起ITE了

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 21:01 发表

这肯定啦,无极限+ITE加埋都没5T一个会多人....甘又点?讲人数,就算除左召唤出来站那不动给人打才会还手的角色之外都多人过ITE同无极限.....

所以我都話藍天盟講野都係以自我爲中心咖拉..你衣家點講都無用果噢...係想證明人地外挂/內挂就正個視頻出來...你感講人人都係感講你一堆內/外挂...醒下拉..ITE噶皇子哥...