返回列表 发帖
原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 17:40 发表

你係度暗寸緊藍天盟噶N會合一新概念嗎>??

做人米甘樣衰,挑起紛爭,我吾知道乜叫暗寸,我現在擺明鬧你,得未,死低B白痴佬,番鄉下讀多幾年書啦

你老闆,RO多幾個你甘的閪人,吾方吾世界大戰,我鬧就系鬧你低B,難道你系藍天的?如果妳繫藍天的,難道妳一個就代表藍天全部?

樣衰口臭兼白痴,低B白痴代言人

跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 20:07 发表

不知道呢位系想叼我定系点,不过希望你睇晒前面先说野,没人话ITE好纯,既然大家都知道现在存在服务器里都是很多会组成的,不知道是哪方的人说ITE食边个食边个呢?话题不是我起头的,只是听到某一些人说的一些话 ...

我边有空叼你...~! 见你话 5T 神话 是杂种....我才发帖请教下  ITE 蓝天 的种有多纯....!!!

现在你甘话....那就是自己都知道 ITE 蓝天 都5系几纯哦 ......!!!!那你不是把自己也骂上了~~~???

所以啦,你要叼马甲就叼马甲...不要东扯西扯叼成个会...毕竟乱讲话闹人只是某些不见光的马甲....~!!!

..

: 翅膀我想问下你系广西做人地情妇还系2奶??,甘HI好稳系5系真的。

好多新面孔

原帖由 ccrol 于 2008-2-17 22:59 发表

做人米甘樣衰,挑起紛爭,我吾知道乜叫暗寸,我現在擺明鬧你,得未,死低B白痴佬,番鄉下讀多幾年書啦

你老闆,RO多幾個你甘的閪人,吾方吾世界大戰,我鬧就系鬧你低B,難道你系藍天的?如果妳繫藍天的,難道妳一個就代表藍天全部?

樣衰口臭兼白痴,低B白痴代言人

我話完你你到衣家先淋到要點答我..真係陰公...

[m_生气] [m_生气] 才发现跟5T同盟了哎......对面就真系"影真湿济.."

在bs老MM竟然不向我汇报

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 23:36 发表

[m_lalala] 你估個個都好似你甘“得閑”24小時坐系論壇到咖,白痴宅男
所以我系我,哇咔咔

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 23:36 发表

[m_拍pp] 要鬧你的說話,吾使冧的,求求其其都適用系你身上啦

點同你啊?番去讀多幾年書啦,低B白痴代言人
所以我系我,哇咔咔

30年河东.30年河西
神话.烈魂.5T无乜值得自豪嘎,低调D好

月月
當我決定愛上一個人的時候→永吥放棄.....
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望
看見了愛莪的朲↘..看見了莪愛的朲↙.....
莪願意去相信︷莪徻永吥放棄◇..

原帖由 メ篼sHΟw﹏ 于 2008-2-18 00:14 发表
月月

[m_阴笑] 小壞
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2008-2-18 00:16 发表

[m_阴笑] 小壞

虾佬月月
~

[m_lalala] [m_lalala]
當我決定愛上一個人的時候→永吥放棄.....
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望
看見了愛莪的朲↘..看見了莪愛的朲↙.....
莪願意去相信︷莪徻永吥放棄◇..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-2-18 00:17 发表

虾佬月月
~

虾佬武豬
~[m_害羞]
所以我系我,哇咔咔

係係係..我錯鳥..我吾應該吾講比人知我出過去吃飯...比人當我係宅男..我吾應該話藍天盟..因爲藍天盟太強大+太好吹水鳥..挖放棄...我決定繼續睇埋出黃金羅盤先...

PS:衰衰地講句..我又都吾覺得藍天盟靠咩可以自豪...靠多人喜歡刷喇叭話人地N合一而又吾淋下自己??同埋每個會都有自己獨一無二噶鬧人高手???