返回列表 发帖
原帖由 007-杨过 于 2008-2-17 16:58 发表

收皮啦马甲废嘿,你以为你换个帐号人地就唔七知你是边个啊,我都唔想出声叼你了,是你条臭嘿搞到去我的交易贴里叼叼嘿嘿,我才忍唔住出声叼你!有种系度叼嘿,你就不要用马甲,堂堂正正拿你的号出来,你认为你 ...

吾好感低B拉..有證有據先講拉..底底B的說..

今日天氣真係好..低低B噶實在多..

[m_叹气] 的確,低B人士
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

[m_NO] 見到某個最低B的人,忍不住就講下
所以我系我,哇咔咔

你几时玩?虽然不是我的,但还有D处理权~

8倍色迷迷的007

[m_星星眼] 哇哇,好野,THX
所以我系我,哇咔咔

原帖由 007-杨过 于 2008-2-17 17:14 发表
你几时玩?虽然不是我的,但还有D处理权~

吾係你就吾好羅出來扮鳩屎拉..低低b感....

[m_阴笑] 當然是GVG見到羊皮狼你時玩啦,呵呵呵呵呵呵

去打BOSS時問你借,哈哈[m_星星眼]
所以我系我,哇咔咔

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 17:16 发表

吾係你就吾好羅出來扮鳩屎拉..低低b感....

[m_挖鼻子] 阿這位成日閙人的大叔,米嘈住晒,人哋借我又吾繫借你,甘多野講咖
所以我系我,哇咔咔

GVG唔借得俾你,借左俾你,命仔都短几年,我现在没做药,你要玩,现在Q我拿啦

8倍色迷迷的007

還要6樓,就到我的頂樓,妳哋要加油頂下[m_OK]
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2008-2-17 17:18 发表

[m_挖鼻子] 阿這位成日閙人的大叔,米嘈住晒,人哋借我又吾繫借你,甘多野講咖

者感..如果D裝備吾係我..我係絕對吾會載圖擺上網扮鳩屎..軀仲要犀利到做簽名..很好..很強大..

原帖由 007-杨过 于 2008-2-17 17:18 发表
GVG唔借得俾你,借左俾你,命仔都短几年,我现在没做药,你要玩,现在Q我拿啦

[m_生气] 要甘長命做乜,反正卑我殺好多卑人哋殺啦,哈哈哈
[m_怒]
所以我系我,哇咔咔

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 17:21 发表

者感..如果D裝備吾係我..我係絕對吾會載圖擺上網扮鳩屎..軀仲要犀利到做簽名..很好..很強大..

[m_挖鼻子]或者這是羊大叔理想的裝備,激勵自己吾卑乜,你成日話人哋做乜,有得顯好過無啊,我有我都顯下

[m_阴笑] 等人羡慕下都好
所以我系我,哇咔咔

[m_害羞] 衝刺
所以我系我,哇咔咔