返回列表 发帖
原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 23:36 发表

我話完你你到衣家先淋到要點答我..真係陰公...

[m_lalala] 你估個個都好似你甘“得閑”24小時坐系論壇到咖,白痴宅男
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

[m_生气] [m_生气] 才发现跟5T同盟了哎......对面就真系"影真湿济.."

在bs老MM竟然不向我汇报

原帖由 ccrol 于 2008-2-17 22:59 发表

做人米甘樣衰,挑起紛爭,我吾知道乜叫暗寸,我現在擺明鬧你,得未,死低B白痴佬,番鄉下讀多幾年書啦

你老闆,RO多幾個你甘的閪人,吾方吾世界大戰,我鬧就系鬧你低B,難道你系藍天的?如果妳繫藍天的,難道妳一個就代表藍天全部?

樣衰口臭兼白痴,低B白痴代言人

我話完你你到衣家先淋到要點答我..真係陰公...

好多新面孔

..

: 翅膀我想问下你系广西做人地情妇还系2奶??,甘HI好稳系5系真的。

原帖由 皇子~ 于 2008-2-17 20:07 发表

不知道呢位系想叼我定系点,不过希望你睇晒前面先说野,没人话ITE好纯,既然大家都知道现在存在服务器里都是很多会组成的,不知道是哪方的人说ITE食边个食边个呢?话题不是我起头的,只是听到某一些人说的一些话 ...

我边有空叼你...~! 见你话 5T 神话 是杂种....我才发帖请教下  ITE 蓝天 的种有多纯....!!!

现在你甘话....那就是自己都知道 ITE 蓝天 都5系几纯哦 ......!!!!那你不是把自己也骂上了~~~???

所以啦,你要叼马甲就叼马甲...不要东扯西扯叼成个会...毕竟乱讲话闹人只是某些不见光的马甲....~!!!

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 17:40 发表

你係度暗寸緊藍天盟噶N會合一新概念嗎>??

做人米甘樣衰,挑起紛爭,我吾知道乜叫暗寸,我現在擺明鬧你,得未,死低B白痴佬,番鄉下讀多幾年書啦

你老闆,RO多幾個你甘的閪人,吾方吾世界大戰,我鬧就系鬧你低B,難道你系藍天的?如果妳繫藍天的,難道妳一個就代表藍天全部?

樣衰口臭兼白痴,低B白痴代言人

跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

不要嘈了,在厉害也顶不住沉船的怪10秒钟~``海量怪没人清

[m_傻笑]

哇,无睇一晚,多了甘多页,呢排都无咩打GVG,战友们加油............
For the Horde

[m_路过]
我来咯

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:41 发表
鸡姐也素有做DOG滴时候滴!
更加有产假和经假放滴!男同胞感激你为国家人口增长做出极大的贡献。
所有的女同胞也ALL哟。不过如果你话你不需要放呢D假的话…………SORRY!

哦哦,,,狗狗打不过,,,开始搞人身攻击了,,[m_拍pp] [m_拍pp]
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-17 21:41 发表
更加有产假和经假放滴!男同胞感激你为国家人口增长做出极大的贡献。
所有的女同胞也ALL哟。不过如果你话你不需要放呢D假的话…………SORRY!

吹蕭做幫人吹咖咋嘛..又吾使比人插..頂多米射落個口度...所以米吾使大肚咯...所以ITE係過年其間可以繼續做軀噶廣C一哥...不過只限制於過年...

我們集體不休産假的話...ITE又邊會感神氣感同到人講軀羅到4城啊??

會長團都休曬産假..無人生孜難度要個個學藍天感行路咩...