返回列表 发帖
..................

[m_装可怜] 小壞,你搶我的頂樓,討厭你
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

dinglou
當我決定愛上一個人的時候→永吥放棄.....
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望
看見了愛莪的朲↘..看見了莪愛的朲↙.....
莪願意去相信︷莪徻永吥放棄◇..

[m_装可怜]

所以我系我,哇咔咔

頂樓
所以我系我,哇咔咔

[m_亲嘴]
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望

係係係..我錯鳥..我吾應該吾講比人知我出過去吃飯...比人當我係宅男..我吾應該話藍天盟..因爲藍天盟太強大+太好吹水鳥..挖放棄...我決定繼續睇埋出黃金羅盤先...

PS:衰衰地講句..我又都吾覺得藍天盟靠咩可以自豪...靠多人喜歡刷喇叭話人地N合一而又吾淋下自己??同埋每個會都有自己獨一無二噶鬧人高手???

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-2-18 00:17 发表

虾佬月月
~

虾佬武豬
~[m_害羞]
所以我系我,哇咔咔

[m_lalala] [m_lalala]

原帖由 ccrol 于 2008-2-18 00:16 发表

[m_阴笑] 小壞

虾佬月月
~

原帖由 メ篼sHΟw﹏ 于 2008-2-18 00:14 发表
月月

[m_阴笑] 小壞
所以我系我,哇咔咔

月月

30年河东.30年河西
神话.烈魂.5T无乜值得自豪嘎,低调D好

原帖由 AnJiaoMJia 于 2008-2-17 23:36 发表

我話完你你到衣家先淋到要點答我..真係陰公...

[m_拍pp] 要鬧你的說話,吾使冧的,求求其其都適用系你身上啦

點同你啊?番去讀多幾年書啦,低B白痴代言人
所以我系我,哇咔咔