返回列表 发帖
星期3星期6和SE边个活动多人麻烦最后去睇下最后挂旗既颜色就睇得出有几多会参加啦,再唔系系KE度都应该睇到上线人数的,"1哥"嘛以自我为中心既思想先俾呢个名字安抚下你地弱小既心灵

全国赛睇死你咪又系系其他会凑精英然后挂蓝天支旗出场,然后就当晒自己会既荣耀,同你地1个F感耐,你地最叻就系感咋嘛

说我们烈魂靠会长,我们号称召唤最慢的,你们跳也跳得慢过跑,去怪别人快,真搞笑.已经让你用CK做会长啦,唔系唔掂到要让埋你步行吖嘛?

同盟咪同盟咯,唔使含沙射影,你同得无极限同盟就预佐咖啦,霖住靠你地人情牵制人地唔问同盟俾你打啊?最好全广F全部单会俾你地一盟垄断全F,好无啊?

出离UP野使几多准备工夫?乜你等我上论坛好急咩,慢慢等啦~我一两日先上小站一次

我地从来都无话我地好劲喔,仲好唔掂添,我地俾人清好正常喈,但系千奇唔好俾次机会我地清晒你地蓝天喔,一次都唔好啊!唔系第个F就会怀疑全国第3去到乜Q野水平感屎斗咖啦

未合F前我地单会进军吉分果阵唔叫挑战1线公会啊?猪会 LIVE 不良 沙尘仲系度添啊~~几大压力啊

打到你要翻飞扬养命,我地点忍心追过离啊?毕竟RO都唔多人了,散一个会就离开一堆,我地E家等紧你地养好个会再离吉分产走我地啊

睇完呢帖今晚拿拿声吹鸡啦~~唔系我地又闷一晚咖啦

试头像.

..... 肥咗咁多嘎~~

真系辛苦晒,为对付蓝天单会搞甘多野.既然你地有甘雄厚噶资本在之前称单对N对付盟友,又何必为我地一个盟中区区一个蓝天而搞甘多准备工夫先敢家阵出黎吠?5T和同盟的恩怨我不方便说,但至少是为证明自己,而成立5T去挑战一线工会.而神话烈魂呢?记得以前所谓三盟噶第一条5系灭我地蓝天咩,甘辛苦到今日了,蓝天去了其他地方你就5舍得抽身过来打.因为利益丧失目标,可怜.

真系好鸠难为你地甘咯喔 SE烈魂+神话一个会都可以打到甘噶閪样 又难怪上场要甘大动作噶...反正都系两个会系吗?难听D讲句,离开你地会长号,你地就5识打,继续依赖GVG召唤都未尝5系出路.

显示晤到嘅?

原帖由 吖吖仔 于 2008-2-20 02:24 发表
全F大多数人玩既活动系无意义既比赛,小部分人参加既活动叫有意义,1哥果然系1哥,讲野果然有见地,始终以自己为中心 众人皆醉,得你醒啊
唔知呢家最后时间你地冲得开定我地守得住多呢?离打下我地咯,俾D激情我地先得咖

有你们神话参加的才叫大多数人参加的比赛,因为你们人最多嘛~~~
这么说的话这次的无双是没意义的比赛,
以前的全国赛因为没有你们神话的参与(或许参加了,但是外围赛就被淘汰掉了...)所以都是没有意义的比赛,那结果如何都不重要咯~~
既然是这样,为什么又要1哥1哥的叫呢~~~

行了我知道你肯定又要说"我没这样说过,都是你自己自作多情"了,我帮你说了

楼。

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

无错,我地就是中意成个会杀下偷城CK,最后平平安安打打下华丽感就叫唔无聊啦~你快去玩单机游戏好过啦

全F大多数人玩既活动系无意义既比赛,小部分人参加既活动叫有意义,1哥果然系1哥,讲野果然有见地,始终以自己为中心[m_挖鼻子] 众人皆醉,得你醒啊
唔知呢家最后时间你地冲得开定我地守得住多呢?离打下我地咯,俾D激情我地先得咖
用晒加速水都帮唔到你地喔[m_拍pp]
我地又唔似你地感多人,小小地徘徊系18个左右喈,人小小都可以顶到同盟系第个城跳翻离帮拖,你感既能耐可以冲得过我地先叫神奇
我地之前一个跳一个跑会长,你地3个跳既加埋无神话跳得多,罗离讲,定系你脚短到加埋都唔够人地一个长啊?
无话错你地啦~离开吉分系因为你地中意成个会杀下偷城CK,最后平平安安打打下华金感就叫唔无聊啦~俾我就去玩单机游戏好过啦
你地最后离开吉分,等同盟3缺1压阵唔系叫牺牲同盟咩?有口话人无口话自己

原帖由 Ban·ZRL 于 2008-2-20 01:51 AM 发表

统一啊?需要无非两个条件,晓刷城晓跳咯.反正只系知道你地享受紧早排岳不群当年风采噶时候,你地D战报真系好纯洁好安静噶姐.
你地果时当然无需要充撑(5系称啊)场面啦,烈魂被单会冲爆噶时候飞车一个召唤就到站了 ...

呵呵~~~到挑拨烈魂吖~~~努力~~~你得既~~~

信教得永生,阿门~~~[m_傻笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2008-2-20 01:37 发表

哦~~~甘例行公事甘去影下D统一旗杆既相都好应该既。
唔通影其他城咩~~~唔好讲吉芬啦,其他城内,想统一旗杆,以你地D甘既能耐~~~都无乜机会咯~~~
充称下场面既需要,我方就无啦。

统一啊?需要无非两个条件,晓刷城晓跳咯.反正只系知道你地享受紧早排岳不群当年风采噶时候,你地D战报真系好纯洁好安静噶姐.
你地果时当然无需要充撑(5系称啊)场面啦,烈魂被单会冲爆噶时候飞车一个召唤就到站了,几方便几快捷,中意噶还可以N城添,好一个牺牲同盟完成你统一五岳大业.

原帖由 Ban·ZRL 于 2008-2-20 01:29 AM 发表

一个无意义噶比赛,刷城...你罗得出黎讲就知道你地刷得威,你地还未够腊味威添,几时去拜埋师甘啊?
   同盟去打,帮下拖好违背常理法则?甘又系噶...你地未同盟就追住我地黎打甘好招呼,讲穿左米又系为城,未见过 ...

哦~~~甘例行公事甘去影下D统一旗杆既相都好应该既。
唔通影其他城咩~~~唔好讲吉芬啦,其他城内,想统一旗杆,以你地D甘既能耐~~~都无乜机会咯~~~
充称下场面既需要,我方就无啦。
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2008-2-20 01:17 发表

能力不同~~~~~结果无可能相同。

安公公果然知道自己无能 讲得好

原帖由 发奋の木偶 于 2008-2-19 11:14 PM 发表
睇左几页回复,帮鸡翼同下水讲野既粉肠完全无视,就系猪叮回复讲系对的,打得赢都就5准人地合会咩,强过你一样可

以稳神话同盟的,E个系对的,只不过你地同盟左之后,本来大家系6:4,7:3之类就突然变成完全无得打,套用某人的

话就系推土机,甘我地肯定走的,最后一样会你来我走,你走我来,甘GVG就失去左我原来既乐趣,我都系想有得玩下,

你完全5比我玩,我自然要谢谢你。

之前所有地方既战报都呼吁过你地,唔好一日到黑4合1,盏大家都无瘾~~~
今日你无得玩,你地自己造成~~你打我果阵,我走就叫乌龟。稍微还一还击,就又要生又要死,又要刀仔吉大肶。
甘既对手~~~慢走~~~唔送~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ