返回列表 发帖
原帖由 zjy311 于 2008-8-14 00:57 发表

5妥啊??星期6来金慧眼稳我咯..就系感简单..真人5敢打啊..ITE来同5T单挑咯..最简单咖拉..你地D自慰閪5系就系晓系自己战报啊相册发内挂图噶咩..用完仲要讲到自己好伟大感..我望到你地盟我都想呕..南瓜 ...

你自己某个部位痕就眯周围叫人过去金慧眼搞你,你哋5P就5P,眯拖其他人落水.唔通5个会就係靠X能力嚟选会长?敬佩敬佩,可以战胜4个男人我对你真係无限任天堂佩服,跪拜菊花小天使:猪丁先生
场场40人?全部都係你梵天咖?单会唔够人打搞到要成5,6个会合并先可以串人哋,而家扮閪晒也以为自己好卵型?係啊,场场40人啊,40/5=8,你哋一个会得果8个人,啱好4对玩8P咯,玩GVG就费事咯我建议你哋

原帖由 05005217 于 2008-8-14 01:32 发表

咁我用你个Q去D A论坛话你姣婆守5到寡要人帮你通渠得唔得啊.有无人咁傻收人搞到写埋会长个Q上去啊,摆明人哋係自己人係度玩啦你都当真,都唔知你个脑係眯都係杂交水稻.

84066852..喜欢就罗去..反正我个Q仲系VIP3..爆晒人了..加5到..5好意思..

者感咯..你地会样衰+无品+出名搞到比人冒认系你地问题喔..5见5T玩到要系SY/比人刷喇叭冒充来收人??好简单..因为月光盟高层噶人都或者可能知道..只要讲一声就会有人来广F帮拖的了..5使刷喇叭收人..或者就系可能好似你呢D感死得7788噶死剩仲5够打先会搞埋D感无聊野冒充噶者..者我又都淋5明你地会个傲天..系米个脑杂交水稻到自己相册摆个内挂图上去咯..

原帖由 05005217 于 2008-8-14 01:34 发表

你自己某个部位痕就眯周围叫人过去金慧眼搞你,你哋5P就5P,眯拖其他人落水.唔通5个会就係靠X能力嚟选会长?敬佩敬佩,可以战胜4个男人我对你真係无限任天堂佩服,跪拜菊花小天使:猪丁先生

我某个不痕5需要周围叫人稳我..因为我已经有固定噶性伴侣..我地5P又如何..只系我地讲到出面5个会..难度你地ITE又好纯??纯到真系得翻以前广C服务器噶元佬??

你喜欢有能力得人中意ITE就5会死到感噶样拉..而5T噶人数又无点增加又都无点下降..你真系要敬佩下我噶..如果你觉得饿其他4个会全部系男统治噶话..我只觉得你系重男轻女噶观念咯..所以你地个傲天妖精米乸乸地咯..

你跪拜我应该的..起码E家噶ITE 5再系以前感多人噶ITE..而5T又都5系以前岩入JF噶5T..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 05005217 于 2008-8-14 01:34 发表

场场40人?全部都係你梵天咖?单会唔够人打搞到要成5,6个会合并先可以串人哋,而家扮閪晒也以为自己好卵型?係啊,场场40人啊,40/5=8,你哋一个会得果8个人,啱好4对玩8P咯,玩GVG就费事咯我建议你哋

E家噶5T..系包含5个会..无你所指噶梵天..因为只有焚天..你5抵得我地寸到你??你可以稳无极限陪你合并果喔..不过可怜E家噶无极限5系上一年噶无极限..又都5系四川地震前噶无极限..E家我事实系摆到好卵型..起码人都多过你..得5得??5得啊..开外挂咯..系喔..E家无外挂..叫你4会其中一个会入来米有40人咯..

我地40个人同8个人又如何..难度你地E家ITE又系全部以前创会时噶元老??..5爽米GVG打我地咯..使乜成日5系蝴蝶就召唤走者..感又好卵型啊??以前你+无极限2个会打一个5T..难度果时5T又走过咯喔??90几人打一个FY2+上我仲系用CK号..仲要爆5到金杀剩2个人收金..系你实力没够..稳你个冷气吹多阵冷气冷静下先拉..

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

我早就话鸠濄某盟最纯嘎喇.......全鸠部都喺死剩种嚟嘅...绝对冇合濄其他会..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-14 01:48 发表
我早就话鸠濄某盟最纯嘎喇.......全鸠部都喺死剩种嚟嘅...绝对冇合濄其他会..

你讲紧"蓝X-傲X"讲噶"灵魂"例子??

原帖由 zjy311 于 2008-8-14 01:50 发表

你讲紧"蓝X-傲X"讲噶"灵魂"例子??

晤知乜嘢..不濄为咗顶楼.喺咁易水下喇.

今晚在SY跟ST狗大战,,无来,星期六补翻
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

!哇....22寸纯平都5够距平啊...劲野喔 !
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

平胸惨.

我都想平啊..有咩好介绍...........

can分d比战报上面个女的......

原帖由 zjy311 于 2008-8-14 00:57 发表

5妥啊??星期6来金慧眼稳我咯..就系感简单..真人5敢打啊..ITE来同5T单挑咯..最简单咖拉..你地D自慰閪5系就系晓系自己战报啊相册发内挂图噶咩..用完仲要讲到自己好伟大感..我望到你地盟我都想呕..南瓜 ...

玩个游戏不用讲到真人打吧,金惠眼都出动埋,看来你很有料

原帖由 okii 于 2008-8-14 02:55 发表
can分d比战报上面个女的......

有得霖喔...我有得细,距有得大........

ITE自认高贵 大家就没觉得他们应该也有高贵血统的吗?  看它那会标就多多少少都有点感觉了吧? 全身金黄 毛色闪亮 再看会员 个个体态端正 能跑能飞 吠声洪亮
    话时话 唔知你地知唔知 系宠物市场 呢种锦野 一只幼崽就开价1500都有人敢 哇 吓到我连价都唔敢还 天啊 贵价野 值半条那种腰带架原来

讲到5T就折堕啦 人家这么一条贵价货 巴巴的在自已论坛吠 自认是5T养的 就对它稍微好一点难道就这么难啊? 再穷不能穷宠物啊 虽然这种东西天性喜吃那个臭臭的东西 可餐餐喂的都是那个 毛色亮是亮了 口气好大架会 点敢拿出来见人啊  羞家啊

将条贵价货养到锦 净系识得踎响自已个窦里面吠 5T真折堕  

拿拿拿 上面有人睇唔过眼出来干涉了
   嗯 会不会是香港那个防止虐畜委员会的呢? 大家小心了
   好在 貌似这里是大陆 他们管不到 只能道德上遣责一下

得啦 以后5T识做架啦 第日喂ITE果时 我地会渗D豆落去架啦

原帖由 陈奕迅 于 2008-8-14 03:36 发表

玩个游戏不用讲到真人打吧,金惠眼都出动埋,看来你很有料

料5使多..RO/现实多人过你就得了..