返回列表 发帖
又玩3國鼎立??

夸服顶..还是别合上海合的好,广华成相对干净太多了..

无外挂比人烦噶日子..就好似无閪叼感无聊
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

RO依家好纯净
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 星の封印 于 2008-7-25 02:25 AM 发表
RO依家好纯净

所以乌蝇都唔多只~~~
期待听晚纯净既SE战~~~睇果D内外兼备既点死~~~[m_傻笑]
可能会“东主有喜”~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

没什么~ 呵呵~~同内挂的人要学习呢位一定要关得快!捡佐一个胶马上关拾物甘就GOOD啦!
不过可惜天狼D同学全程睇晒~好衰5衰我录象又录晒~

没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

ITE!”
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

我地削呆呆下水一句话:“ITE今次真系烧须咯~傲天射精就话唔系本人上推得就推姐,今次录埋象添就真系5知点样讲咯~你快D拿住个录象问ITE拿翻个胶啊,米益佐距地”

内挂系上海离讲只是小学生问题,甘都可以日讲夜讲

问题系好似内外兼备ITE甘----》用佐都5认呢~~傲天射精内挂图ITE系论坛里面就话张图唔系只号真正拥有者个QQ相册里面取得,所以就懒得同类似我呢D“没脑既人”解释甘多~ITE里面只乜叶刺客个音投可以远过无影既~ 又当没事发生~再之前ITE起码超过6人既外挂炼金队将ITE每场人数推到场场都35-4X人!一个过图召唤ITE手动上既号都未出招果队外挂队就已经杀佐垃圾下水一半人咯阴功~仲有仲有就系依家ITE里面对外挂诗人舞娘队,ITE既解释就系神话带头用起既,之前我地闹ITE内外兼备时ITE几强大啊!闹一句反还20句!句句都下水狗啊,仲扬言话只要发现ITE有一个内挂马上T出会啊!走狗小S更加话发现ITE老会员用内挂就给几多几多RMB啊!结果呢走狗小S之前开喇叭又发表啦,就话原来当时话给所谓既RMB系伟大既ITE论坛里面既论坛RMB~走狗小S之前连同只叫皇子既啊来到小站高谈阔论讲到垃圾下水如何这般~可怜小小一个削呆呆下水道工会,被伟大既内外兼备ITE系ITE同盟里面添油加醋大事宣扬~使得每次下水召唤追杀ITE既时候,ITE既内外兼备同盟都召唤来晒围剿下水20来人既工会啊!(用ITE既一句话呢D叫单挑,而且系ITE追杀垃圾下水而5系下水去杀ITE!)ITE连同同盟清理完垃圾下水狗之后就5好给下水有位入先发制人开喇叭叫。话垃圾下水狗做咩甘垃圾啊~阴功~试问削呆呆下水手动上会战既边学得ITE内外兼备唔使用手,垃圾下水又点会甘有空打会战途中抽对手出来开喇叭打字闹翻ITE呢~甘样ITE奸计得逞啦!使得大家都以为系伟大ITE有几强大杀到垃圾下水没声出啊!ITE更加得戚咯!系ITE论坛蛊惑人心既战报里面宣传清理垃圾下水既图片~仲要张张都加注系下水狗添~~

又认错性别了

原帖由 星の封印 于 2008-7-25 02:25 发表
RO依家好纯净

呵呵,本来就是“天下本无事,庸人自扰之”

待续。。。。。。

原帖由 zjy311 于 2008-7-24 23:18 发表
无外挂比人烦噶日子..就好似无閪叼感无聊

感觉真系好似 有个西隆 你叼吾到
RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

原帖由 组织部长 于 2008-7-25 10:24 发表

呵呵,本来就是“天下本无事,庸人自扰之”

待续。。。。。。

对,你这个庸人还在
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

又来激情?好像无啊!
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!