返回列表 发帖
http://game.onw.cn/bbs/viewthrea ... extra=page%3D2&
虽然是旧贴..
大家去看看垃圾枫的所作所为吧..
For the Horde

原帖由 隕石 于 2007-12-6 01:12 发表

随便,反正吾关我事..就是看不惯你们会那个垃圾

随便,反正你同J枫噶野5关我事..我都系睇5惯007做噶野..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2007-12-6 01:08 发表
楼上的``管下你会D中意系昆仑放怪噶人先拉

有口话人没口话自己,我工会的人放怪要我管,你工会的人乱吠你就不理,只许州官放火,不许百胜点灯?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-6 01:16 发表

有口话人没口话自己,我工会的人放怪要我管,你工会的人乱吠你就不理,只许州官放火,不许百胜点灯?

真好笑..E家你见到人地仲有吵咩??我就见到你工会D伟人日日去放怪者

PS:感中意罗以前D野讲..你5罗你以前D同盟出来讲??

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 PPの光 于 2007-12-6 01:14 发表
[m_怒] 睡觉啦睡觉啦~!

我都去觉觉猪了,吾系就会有熊猫出现的
吓死人啊
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 zjy311 于 2007-12-6 01:17 发表

真好笑..E家你见到人地仲有吵咩??我就见到你工会D伟人日日去放怪者

无吵都要叼距...

鬼叫距的所作所为乞我憎......

鸟叮你差我一餐甲新路的烧烤.

原帖由 隕石 于 2007-12-6 01:20 发表

无吵都要叼距...

鬼叫距的所作所为乞我憎......

鸟叮你差我一餐甲新路的烧烤.

系革啊...上次EK系我地隔离吃...你5走过来??

哇哇,大战啊,我都系去训了,你地慢慢,3166
所以我系我,哇咔咔

高人永远是最后出现的..

原帖由 隕石 于 2007-12-6 01:22 发表
高人永远是最后出现的..

例如晓掉陨石噶陨石!!

革新路仲有烧烤乜?庆记不是关门大吉了麽
我今晚同朋友去逛下先,都好鬼内无去了
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2007-12-6 01:24 发表
革新路仲有烧烤乜?庆记不是关门大吉了麽
我今晚同朋友去逛下先,都好鬼内无去了

E家果度无晒...要行入去河边果度有间河南地

原帖由 zjy311 于 2007-12-6 01:26 发表

[m_挖鼻子] 去江南西食冰镇过瘾.

原帖由 zjy311 于 2007-12-6 01:26 发表

我知道有家系有车接入去的,在江边的,不过D野吃就一般般了,一点都吾好吃
而且都吾平,始终系庆记的烧生蚝同鱼生蚝吃,其他都好正
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2007-12-6 01:30 发表

我知道有家系有车接入去的,在江边的,不过D野吃就一般般了,一点都吾好吃
而且都吾平,始终系庆记的烧生蚝同鱼生蚝吃,其他都好正

事实上5好吃......但是又无晒D消夜档.....5吃驱可以点啊......哎........创卫呢D野靠日常咖嘛...达个名出来就真系卫生城市咩???....系噶话啊...我个CPU风扇就5使成寸尘拉!!

怀念下以前庆记对面噶炸鱿鱼苏!!