返回列表 发帖
原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2007-12-28 20:36 发表

5使讲都知5TE+系全广F大会之一(可能最大鸟),边个5顺就单条5T.........

虽不知你是谁,但什么事都不要拿“T”来说
“T‘是一个会,也是一个盟,是大家努力噶成果
麻烦你,不要拿“T”出来说,什么单挑? ...

我记得你编辑前只有第一句红字。。真搞笑。。

别嘈勒 实力证明一切 骂人不代表什么

我话你祖宗落地狱无话要去地狱叼你祖宗18代啊你语文水平好D好5好.我都话我点叼你祖宗5关你事咯.你无自作多情啦.我现在叼你无智商咩.类似现在你比我压住离讲比较多喔傻仔.我老母几时收皮又关你7事咩.你系我边鸠个啊.我做乜7要话比你知啊.你都傻傻地噶.....不过我可以好肯定甘话你知你全家收皮过一排可能会有我老母收皮噶消息噶.可能咋.5一定咖.所以你全家收皮后记得话我知啊..

你个傻仔无以为你自己好7威好7劲即个大老甘在度话晒事啦.好似我乜7都要听你噶甘....自己个名臭还好意思出离讲.好似好自豪好炫耀甘话自己个名在广华成F臭晒.面皮厚噶人我见得多好似你甘7厚噶人我真系第1次见.5好意思我呢次认我见识少...

真系现在D人都5知道个丑字点写噶.还自动向人地炫耀自己个名在广华成F有几臭.既然你甘想炫耀我就满足下你呢D幼稚噶虚荣心啦...你好威啊.个名可以在广华成F甘臭....你真系太厉害啦...又另我见识5少啊...广S傲雪凌风你个名臭到全世界都知道啊...我太佩服你啦.比着我就真系做5到呢个效果啦...最后5洗多谢我赞赏你....呢D系你应得噶“赞赏”

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2007-12-28 20:51 发表
我话你祖宗落地狱无话要去地狱叼你祖宗18代啊你语文水平好D好5好.我都话我点叼你祖宗5关你事咯.你无自作多情啦.我现在叼你无智商咩.类似现在你比我压住离讲比较多喔傻仔.我老母几时收皮又关你7事咩.你系我边鸠个啊.我做乜7要话比你知啊.你都傻傻地噶.....不过我可以好肯定甘话你知你全家收皮过一排可能会有我老母收皮噶消息噶.可能咋.5一定咖.所以你全家收皮后记得话我知啊..

问题你在这叼他们他们看不见也听不到啊。你不去地狱叼在这叼一点用都无啊。我是成全你问候他们的愿望好不好?快去吧,他们都在等着你呢。

我系你边鸠个你快话比我知啊。做啥告诉我她还未收皮。是不是你老爸对你老妈这样的更年期妇女无性趣了很饥渴很需要啊?恩,还会替你妈着想,真是孝顺儿子。乖。

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2007-12-28 20:53 发表
你个傻仔无以为你自己好7威好7劲即个大老甘在度话晒事啦.好似我乜7都要听你噶甘....自己个名臭还好意思出离讲.好似好自豪好炫耀甘话自己个名在广华成F臭晒.面皮厚噶人我见得多好似你甘7厚噶人我真系第1次见.5好 ...

恩,知道自己是乡巴佬就好。

原帖由 傲雪 于 2007-12-28 21:07 发表

问题你在这叼他们他们看不见也听不到啊。你不去地狱叼在这叼一点用都无啊。我是成全你问候他们的愿望好不好?快去吧,他们都在等着你呢。

我系你边鸠个你快话比我知啊。做啥告诉我她还未收皮。是不是你 ...

你又知道距地听5到啦.你成日见到距地啊?原来你还同距地有联系噶.你又知道一定要落地狱先叼到.难道你已经落过啦?我有我自己办法.你做咩甘中意硬塞自己D办法比人地然后要人地承认用你呢D垃圾办法噶咋.我洗7你成全啊.你5成全我都叼你祖宗18代噶啦...现在洗比面你?都系果句你老几啊我做乜野都要问你意见?还有我点鸠知道你系我边鸠个啊.你无在度认亲认戚啊.我无你呢D甘3教9流噶亲戚啊.你无赖死话要同我扯关系认亲戚啊.你呢D甘“出名”噶人.我点敢做你亲戚.我话你知我老母未收皮系5好等你误会.费事有D人成日以为自己好7劲好7巴闭在度炫耀啦....你知道噶啦.呢个年头自大噶人极多...

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2007-12-28 20:56 发表
真系现在D人都5知道个丑字点写噶.还自动向人地炫耀自己个名在广华成F有几臭.既然你甘想炫耀我就满足下你呢D幼稚噶虚荣心啦...你好威啊.个名可以在广华成F甘臭....你真系太厉害啦...又另我见识5少啊...广S傲雪凌 ...

我也很想全世界都知,记得帮我多宣传,哪天真的全世界都知我肯定会感谢你。因为我都几自信我肯定是因为叼你把你叼惨了才让全世界都知道我个名的。

我系你边鸠个你快话比我知啊。做啥告诉我她还未收皮。是不是你 ...

你又知道距地听5到啦.你成日见到距地啊?原来你还同距地有联系噶.你又知道一定要落地狱先叼到.难道你已经落过啦?我有我自己办法.你做咩甘中意硬塞自己D办法比人地然后要人地承认用你呢D垃圾办法噶咋.我洗7你成全啊.你5成全我都叼你祖宗18代噶啦...现在洗比面你?都系果句你老几啊我做乜野都要问你意见?还有我点鸠知道你系我边鸠个啊.你无在度认亲认戚啊.我无你呢D甘3教9流噶亲戚啊.你无赖死话要同我扯关系认亲戚啊.你呢D甘“出名”噶人.我点敢做你亲戚.我话你知我老母未收皮系5好等你误会.费事有D人成日以为自己好7劲好7巴闭在度炫耀啦....你知道噶啦.呢个年头自大噶人极多...

原帖由 傲雪 于 2007-12-28 21:13 发表

我也很想全世界都知,记得帮我多宣传,哪天真的全世界都知我肯定会感谢你。因为我都几自信我肯定是因为叼你把你叼惨了才让全世界都知道我个名的。

我洗咩帮你宣传啊.我本来都5知道你个系乜水个名有几臭噶.系你自己在我面前宣传到我知道噶咋...你自己都帮自己宣传咯洗乜我呢.何况我要收钱噶.你个7头睇你个傻样都比5起噶啦...5洗感谢我啊都话.系你应得咖.

恩,知道自己是乡巴佬就好。

即系我就未见过外星人.见识少就肯定噶....就5系你口中噶乡巴老你5好误会...乜你又要甘肯定你自己谂到噶野就系我谂到噶野噶咋.我噶意思其实就系话人类就无可能甘厚面皮噶.但系我又无见过外星人.现在先见识到.所以先话我自己见识5多之嘛...唉你又误会我意思啦...难怪...都可能无乜学习过中文噶人理解能力特别差噶....无所谓啦我5怪你...你知道我大量噶啦.5会同你名甘臭噶人一般计较噶...得闲就再闹过啦.我有野做...下次同人闹交呢就练好D急才+口才.5好比人成日捉住痛脚....

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2007-12-28 21:13 发表

你觉得我的办法不好那你有啥办法说来听听啊?我觉得我教你的方法很直接好不好。

不用给面子我,因为我在叼你。你如果这样都给面子那肯定是个孙子。哦。。人家孙子还是个名人,你当孙子都不配。

奇了怪你,又说为什么要告诉我你老妈是否健在,又自己说你老妈还没收皮。。也不知道是谁和谁攀亲戚。照上面推断..你最多只能是我曾孙辈的……

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2007-12-28 21:15 发表

我洗咩帮你宣传啊.我本来都5知道你个系乜水个名有几臭噶.系你自己在我面前宣传到我知道噶咋...你自己都帮自己宣传咯洗乜我呢.何况我要收钱噶.你个7头睇你个傻样都比5起噶啦...5洗感谢我啊都话.系你应得咖.

很明显我现在是借你上位。你要收多少钱不用客气告诉我吧,不过我只会烧给你而已..