返回列表 发帖
其实我系淋住上来望激情噶...点知烧埋去我果度就顺便回下...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2007-12-27 18:56 发表

你以为我又想同你有多余噶说话?你以为你自己边个?做乜我要听你说话?你老几?讲到自己高似高人甘?妖.你无同我再有多余噶说话就真...5好叼我啦.再叼就系同我有多余噶说话啦喔.所以呢.就这样吧

d廣東話5咸5淡.鄉丅佬.

原帖由 xiao蒤 于 2007-12-27 23:10 发表

其实驱系成日打错字...比我仲蠢...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

猪叮路过被人闹~~太好笑了

做戲的是瘋子,看戲的是傻子
嘻嘻
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

偶廣州人,用煲冬瓜鬧人既然比用廣州話順喔
果日先用煲冬瓜鬧完盛大,哈哈,非常開心
所以我系我,哇咔咔

估吾到平時D煲冬瓜十句有八句喺錯的,鬧起人來既然無一隻錯字
我朋友話:“你得咖”
哈哈,盛大自己打電話來卑我鬧的,無辦法
所以我系我,哇咔咔

照旧训前留名..........通顶终于睇完僵尸3.

人若无名,便可专心练剑。

原帖由 傲雪 于 2007-12-27 20:30 发表

......MBA!!!......MBA!!!......MBA!!!......MBA!!!......MBA!!!

干你老妈。你叼我我可以不叼你吗?老子在广/华/成的名一定比你臭,赤脚的不怕穿鞋的,想吵架就来,操你妈B!

干你个閪咩干,你甘中意叼你翻去叼7你老母啦.你老母系咪几年无比人叼过啊.你个名太臭啦你还好意思出离讲野.傻閪閪你就翻广西啦.我操你祖宗18代

原帖由 皇子~ 于 2007-12-27 22:05 发表

竟然有人甘HI峁,屁股痒想俾人叼?傻HI,你中华阁攻入过ITE个城未啊?(最叼HI俾人闹左一大餐我都未知中华阁其实系个咩七会....)

我叼下你老母叫人身攻击,你叫人食屎甘叫咩?叫发傻定没脑 ...

你地ITE甘鸠劲你就过图召唤咯讲甘7多閪话做乜卵咋.你过左图先再讲野啦閪老.你啊妈有无教你闹人都要闹得合理啊.我地中华5知咩会后重要.因为我地无甘多公敌.5会成日比人唱通街.你地ITE做左甘多“好”野出名就肯定噶啦.我现在就系要叼7你你吹我啊.狗閪.你叼我老母做咩啊.你甘中意叼你翻去叼7你自己老母啦死傻閪!

原帖由 xiao蒤 于 2007-12-27 23:10 发表

我乡下你老母啊.写埋晒D7头火星文死人火星仔.5好在地球留得太耐啊.我怕D地球人将你融左啊....

还有你地班死傻仔无成日攻击5T.我都说我发表噶野只系代表本人意见.无5T前5T后.难道你地班死傻仔出离讲野就系代表你地工会?