返回列表 发帖
= =光明波鈡好貴的~~~`
都係屋企好!吳使甘多錢,又係市中心

金眼流的飘啊飘..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 魯逗 于 2009-11-8 23:00 发表
坦白說要叫DD做DD叔

叼 我潜紧水就咪拖我上嚟
月光的别以为是什么大会就有什么了不起
打的时候还不是同盟一起上
好听的是大会
不好听的简直是傀儡工会

原帖由 mrcarry 于 2009-11-9 09:21 AM 发表
= =光明波鈡好貴的~~~`
都係屋企好!吳使甘多錢,又係市中心

果陣我地去得多 識得果陣個老細,,個老細又玩RO的,,,幫我地注冊曬高級會員,,3雞一個鐘...所以成日去

不過D機好慢...
Hasta la vista

广州天河燕塘 飘过

原帖由 魯逗 于 2009-11-8 23:01 发表

煲冬瓜= =

我真系唔系好識講的....真系的= =

有无搞错。。家下D学校都普及普通话哦。。
你居然5识讲。。

唔系唔識講,,,講出離比人笑姐- -

以前小學初中D老師講課都系挪廣州話,好自然答問題又用廣州話

系去到大學,,,先叫做要講下....不過一般都系人地同我講普通話我同人講廣州話...人地話我講廣州話仲容易聽過講普通話,,,甘我都冇計

原帖由 Ishm... 于 2009-11-9 12:58 发表

有无搞错。。家下D学校都普及普通话哦。。
你居然5识讲。。

...有机会噶话你入一月噶TS听下一月噶普通话指挥你就知乜叫5识讲了..

叫人向上行..D人个个会向下跑噶..

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

我的普通話同樓上差不多

好過我..拼音都5識..
臺灣注音輸入法飄過...
一样的仙境,不一样的RO

原帖由 zjy311 于 2009-11-9 13:36 发表

...有机会噶话你入一月噶TS听下一月噶普通话指挥你就知乜叫5识讲了..

叫人向上行..D人个个会向下跑噶..

猪叮你收皮啦。。。。。。係TS猛叫向夏、向夏、向夏、、、、、(其实是叫向上)

可怜我嘅桃花猪。。。。。当然以为係向下、向下、向下、、、、(不停的叫人向下)
  一千几百尤如垃圾   一万几千过眼云烟

回复 #73 HUDIWEI 的帖子

系阿.果陳我知你地成日去阿.我都去過天下做過幾次后勤-__,-不過當然啦.系系屋企做.!

回复 #74 魯逗 的帖子

果陳聽奶傑講既~姐系以前天下個會長咯~

回复 #67 Ishm... 的帖子

無啦.我煲冬瓜同廣州話都ok咖
      講廣州話又棏,煲冬瓜又棏~任君選擇添~
       不過sy既..我識棏既廣州既.真系少棏可憐咯.(我吾去gvg咖...-3-)

恩恩 路过。。
吖妈话 做人无梦想 同条咸鱼无乜分别...