返回列表 发帖
以前你5系好中意系论坛讲野噶咩..E家5出声点解??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

最怕就是裝B俠....

谢谢你那么关心我[m_星星眼],你就当我怕到不敢回复就是了[m_潜水]  倒是你们,想要激情就努力点啊。骂他个2、30页就算没人理你们,也会挣不少关注度和点击率的。加油加油。 [m_扭来扭去]

原帖由 傲雪 于 2008-7-28 20:34 发表
谢谢你那么关心我[m_星星眼],你就当我怕到不敢回复就是了[m_潜水]  倒是你们,想要激情就努力点啊。骂他个2、30页就算没人理你们,也会挣不少关注度和点击率的。加油加油。 [m_扭来扭去]

[m_烦恼] 我怕你们看在眼里,气在心里啊~

原帖由 ㄗs:⒈/4﹏昕" 于 2008-7-28 21:03 发表

[m_烦恼] 我怕你们看在眼里,气在心里啊~

。。我前面已经说当我怕了不敢回复就是了。得,你说如何就如何吧。继续激情啊你们。[m_扭来扭去] [m_路过]

原来系无晒脾气+无晒尊严了
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

呢几场GVG就真系体现出真材实料拉~~~~~外挂内挂都用5到..
睇下蓝天盟几狼狈
5知D高层有无开下会讨论下点反击噶呢?

你哋太衰了............
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

ITE教噶..系有能力噶时候要尽量老閪D

好苍白无力 无论哪个地方都系

原帖由 疯狂拉西 于 2008-7-28 21:52 发表
呢几场GVG就真系体现出真材实料拉~~~~~外挂内挂都用5到..
睇下蓝天盟几狼狈
5知D高层有无开下会讨论下点反击噶呢?

反击就喺放怪或者集体晤上下囖...蝴蝶哩招都懒得用了.

加固先.

原帖由 zjy311 于 2008-7-28 21:46 发表
原来系无晒脾气+无晒尊严了

[m_走开] 尊严?????N樽盐佢就有.

感搞法会俾人告虐待宠物的

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-7-28 23:42 发表

[m_走开] 尊严?????N樽盐佢就有.

叼啊...换会标就话人地无尊严...驱地够自己换ITE会标咯..又叫乜啊...人地中意玩蝴蝶啊...又叫乜啊??