返回列表 发帖
悟知点解呢个世界上有D人甘閪 中意插把死人叼閪嘴噶呢
↘伱ǒ是た我う值得と一輩子ヅ去愛の的人  讓.o.┈[.時間.]﹎證明壹切┈ァ去愛你¢lǐлɡ

可爱的68楼 唔少架啦 猪叮智商成五十几六十架嘛 有排玩啦你

晤知点解哩嗰世界咁多閪人连阿妈都会睇晤起嘅呢.

原帖由 cookice 于 2008-5-25 13:22 发表
可笑..无玩感多物事人非..某D人仲系甘中意摆弄是非..个人看法..我真系好睇悟起女人..特别某些自大的女人..

肥COOK`~~~~~~~~~~~~~~~华南那里死人了?RA那天问我....

单P啊!肥MM!你个弹弓手!

水了一下午...
我来咯

我来咯

原帖由 cookice 于 2008-5-25 13:22 发表
可笑..无玩感多物事人非..某D人仲系甘中意摆弄是非..个人看法..我真系好睇悟起女人..特别某些自大的女人..

本来呢,啥都不想说,只想灌一下就行了,没想到有人欠叼,你阿妈吾系女人?你老婆吾系女人?睇吾起女人,甘你抱着所有既男人过日子算了.出去风流果时叫鸭算了。没别的,看不惯一句:“我真系好睇悟起女人”。希望以后你老婆吾系女人,吾系既话你会自打嘴巴。闪。

算啦``或者人地系距老豆凑大的呢`?
者系出世就`........自己知道啦``

顺便BS下肥朵

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-5-25 09:13 发表

你搞错了,,清ITE绝对不用10秒,,蓝天都不需要10秒,,何况在蓝天盟里面排名倒数第三噶ITE,,以前还有沙尘噶时候ITE是倒数第四,

正常我的理解是蓝天>无尽>ITE>无极限>种秧   5个废物会

...

7头.番屋企玩脚趾你就有.

原帖由 pt傻包 于 2008-5-25 16:53 发表
算啦``或者人地系距老豆凑大的呢`?
者系出世就`........自己知道啦``

顺便BS下肥朵

BS无效,BS傻B包。哼。同我问着未啊。中有啊,我呢度中有好多垃圾也要卖,问下边个要啊。。。稳我,大清仓啊。

问左啦```妖你`自己发出来有咩卖米得咯`

还不解盟,以后想解就晚了。。。。
CRO上海S服[未开工会]---》(老)天狼RO[天堂圣域]--》木叶RO[冰峰王座]---》彩虹RO[冰峰王座]---》CRO圣域之门[牛牛乐园]---》数位城市RO[冰峰王座]---》CRO圣域之门[月の光]---》BKRO[冰峰王座]---》CRO圣域之门[光荣づ伤口]---》RRO[冰峰王座]---》CRO圣域之门[百鬼夜行]---》XRO[冰峰王座]---》MRO[月の光SF群]待续.........

岩入门口被某人交易了!

原帖由 pt傻包 于 2008-5-25 17:39 发表
问左啦```妖你`自己发出来有咩卖米得咯`

夜D先,中要上课,偷鸡上来水下!!!BS下你个猪头先!!!简直就可以无视你。