返回列表 发帖
16*200加速水啊``猪叮独赢16件啊``几时有钱收啊``
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 ccrol 于 2008-6-23 01:11 发表

和平,琴晚猪叮+三包欺负我啦,所以吾可以客气的,我不会讲大话,同距哋一组.....一直输输输

我还吃了好难吃的鱼,然后换了1000加速水

=.=你1直输就好正常...1直我都当紧我地2V3的...
月月只8过系拖下时间比我认真睇下波`....

原帖由 牧无尊长 于 2008-6-22 23:29 发表
叮叮兒....2E啊......

PS...叮叮兒...好唔好聽??

=.=发现岚婆....BS之....
下出出来继续比我日吧````

包妈继续差我一支酒
5号自己搞掂
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

bs垃圾惨.

垃圾惨滚``你输果D你都无饮过...

统一JF...- -劲握

楼上边位?!
盈?!
RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

99楼

再次100楼

加固

点解蓝天盟可以屎到咁...冇晒嘢讲...以后GVG真係冇意思..

问心无愧既可。

没想法了- -  JF12345....
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我

原帖由 pt傻包 于 2008-6-23 01:54 发表

=.=发现岚婆....BS之....
下出出来继续比我日吧````

婆你个c...

明显你老得很...

老妖包!

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~