返回列表 发帖
原帖由 牧村南 于 2007-3-8 19:23 发表
你没见007讲咩,相遇得3个人,距不去缘分,难道留响相遇比我地打?不过老实讲,你007个工会几时多过人,下下都响外求缓借人,连你007撩人单挑甘大件事,你相遇先得3个人,好了,SD4成晚都没人黎,我地自然就要走嫁啦,SD4又 ...

同盟叫到拖帮打PT,我不去吗?
又是你地系上期战报讲,你地钟意点打就点打,唔会系咩城等我地,但我的人在中央四等你哦最后,又唔见你地来?好啦,你地唔来,缘份又叫我入会帮拖,你地又系斐四,怕你地话我失约,我米留人在中央四,自己和几个会员到斐四找你地咯.输左米输左咯,星期六马上到了,到时继续打米得咯,讲甘多也,中央四和斐四会换城你们PT的吗?

8倍色迷迷的007

[2007-03-07 21:43:11] 被 [Gen-New.Renascence] 工会的 [ReLaX╃Ey] 占领了
[2007-03-07 21:58:47] 被 [伱我再次╰☆相遇...] 工会的 [戦.¨超え気﹏、] 占领了

2007-03-07 21:56:21] 被 [PineTree╇老貓燒須] 工会的 [茵☆茵←刺客版] 占领了
[2007-03-07 21:59:44] 被 [伱我再次╰☆相遇...] 工会的 [星芸之谜] 占领了

面对现实啦牧村南,成个细佬哥甘吵来吵去有乜用姐?唔妥米打到妥咯,次次会战后吵来吵去,你烦不烦?

8倍色迷迷的007

YO..我地广S噶7叔真系越来越老HI鸟...感老HI??可以比我地守ZL4你地攻么?
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

依家都唔知边个聊边个吵

者你感讲。。者叫我地次次成班人感守住系度等你果鸡碎感多人来偷城噶者。。你呢个伟大噶会长又着草去人地个会。。感你叫我地去打SD 4死啊!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2007-3-9 20:55 发表
者你感讲。。者叫我地次次成班人感守住系度等你果鸡碎感多人来偷城噶者。。你呢个伟大噶会长又着草去人地个会。。感你叫我地去打SD 4死啊!!

都话人哋借口多了.

原帖由 007-杨过 于 2007-3-9 18:39 发表

同盟叫到拖帮打PT,我不去吗?
又是你地系上期战报讲,你地钟意点打就点打,唔会系咩城等我地,但我的人在中央四等你哦最后,又唔见你地来?好啦,你地唔来,缘份又叫我入会帮拖,你地又系斐四,怕你地话我失约,我米留人 ...

不知廉耻噶垃圾!星期6又5知走去边度够俐

发个战报出来讲罗城又型D咖??会长着草去人会..得果几个人偷到个城感又话赢??你呢个会长真系5话得...乜都你讲晒...话单挑又走去人会!!哎...007...你翻乡下吃蕉拉..感七多借口..你使5使如果今次PT/PP罗到城你又话放心将个SD 4让比驱啊??

007,体你个样都5系弱智架??带得眼镜噶都5会弱智得去边啊~~~做咩讲出来D也甘弱智噶????

7叔~~
2个会伱就咁兴奋喇..??
再多d伱米会爆弊??
小心身体呀~

原帖由 a1838210 于 2007-3-9 12:51 发表

喜欢你也用啊

您老人家是谁呢`游戏里叫啥

水鱼的神秘人物
當我決定愛上一個人的時候→永吥放棄.....
2007年的這一道光﹎.莪逆著光o○即使痛得刺眼...卻看见了希望
看見了愛莪的朲↘..看見了莪愛的朲↙.....
莪願意去相信︷莪徻永吥放棄◇..

119.