返回列表 发帖
11樓的我5準你甘話ite...人家很強大的喔

人哋ITE识虚拟..我哋拍马都跟晤上喇..

我是傻hihi,無視我吧
感謝下水咁形容我

初音ミク 扩展版又再让我内牛满面[做人莫装b,装b被雷劈]

指明D啦,名都有咯仲某智仔~5见得人咩?你都憨的~
4月21的对白~
铁金刚生痔疮 20:39:13
有钱仔
铁金刚生痔疮 20:39:46
你交易人被人截图 放在小站做签名了
装Z 20:39:53
是吗
装Z 20:40:00
放吧
装Z 20:40:10
手误都放,傻HIHI的
铁金刚生痔疮 20:44:22
一切都是天意
装Z 20:46:16
记得有一晚的确转镜头又刚好按了交易,而已那个傻HI又在我附近

你KEEP好张图以后交给下水契家佬ITE会帮你大事宣传的~~~你呢D图湿湿碎啦~
我呢到仲有年前ITE搞垃圾下水飞机结果被下水20人几集体去商人樱花FY报复搞翻ITE同盟既飞机的录象和截图 果日大家上线非常积极20几人全是M4智仔诗人鸡添~

没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

距都多HI余,得一张就系度鸠Young Young...
你地既大把啦,果时发出离,又5见你甘积极.
1 2 3  哎一声.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-4-23 12:30 发表
人哋ITE识虚拟..我哋拍马都跟晤上喇..

琴晚吉芬唔系空噶咩........
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 26120670 于 2009-4-23 16:15 发表
距都多HI余,得一张就系度鸠Young Young...
你地既大把啦,果时发出离,又5见你甘积极.

发图既体名应该热血定圣雪噶喔...- -~

我无话系G会啊.
1 2 3  哎一声.

原帖由 26120670 于 2009-4-23 17:05 发表
我无话系G会啊.

我几时话你话我.

咁交易呢d嘢同ite嘅比起真係九牛一毛了, 话唔埋人地有反加好友内挂添 哈哈

不过睇图个智者又歹毒d嘅...2v1交易人地

[m_lalala] 50步笑100步

对啊 交易只鸡阻止距爆金~
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

好手誤啊,你不如話人地ite手誤開左個虛擬啦
亂啦,up啦,亂up啦.
其實我5系ite噶啵,所以你有嘅圖不是我地噶,發啦
不過我地都準備好接招噶啦,下次系5系要+好友呢?

初音ミク 扩展版又再让我内牛满面[做人莫装b,装b被雷劈]

一个手误讲到自己好似好Q有理甘,手误到好似据甘,讲据傻HI,我都觉得有D对吾住傻HI啦。
你讲我地雪会有交易人或者加好友?放图出来啊!

自己傻HI。。居然话人地傻,走过去比距交易啊。。。
悲剧,没流量