返回列表 发帖
原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:01 发表

又唔係屈你, 你咁撚緊張做咩姐, 你食左屎呀 ?

屎喺留俾祢哋食嘅..冇拉拉俾人屈内挂可以晤紧张??憨居.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:00 发表

我相信都有晤少人知道我话紧边嗰...你中意将我嘅话引用到第嗰都得.

你想自打嘴把 就隨便你....
                             Catch me  if  you can

Just do it ..

原帖由 .'恋ヤo錻、 于 2008-3-3 20:02 发表

屎喺留俾祢哋食嘅..冇拉拉俾人屈内挂可以晤紧张??憨居.

冇做过 怕咩比人屈呀? 你今晚一定食左屎...阿门...

原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:02 发表

你想自打嘴把 就隨便你....

貌似喺你先自打嘴巴.

原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:03 发表

冇做过 怕咩比人屈呀? 你今晚一定食左屎...阿门...

话咗屎哩D高级嘢喺祢哋专食..晤啱我哋.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:03 发表

貌似喺你先自打嘴巴.

食完屎再自打嘴巴, 你好勁.....

原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:04 发表

食完屎再自打嘴巴, 你好勁.....

果然仲响度食紧屎.可怜的孩子.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:04 发表

话咗屎哩D高级嘢喺祢哋专食..晤啱我哋.

你今晚出去 偷食屎唔駛驚比人話wo

原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:05 发表

你今晚出去 偷食屎唔駛驚比人話wo

哦?原来祢晚晚都出去偷食屎嘎???原来咁嘅..

若要人不知,除非己莫为. 怕比人屈, 身有屎, 还去出去偷食屎.... 阴公....

原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:06 发表
若要人不知,除非己莫为. 怕比人屈, 身有屎, 还去出去偷食屎.... 阴公....

祢都憨7鸠嘅..俾人屈仲要吞声下气...同祢讲多都嫌祢口臭.晤阻祢慢慢食屎喇.

小朋友, 你慢慢吃屎啦, 继续维护吧.... 你是最正义的...

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-3-3 20:08 发表

祢都憨7鸠嘅..俾人屈仲要吞声下气...同祢讲多都嫌祢口臭.晤阻祢慢慢食屎喇.

依家比人屈哥個又唔撚係你, 更加唔會係你老母, 你嘈乜7姐...鬼唔知你食撚左屎咩...哈哈

原帖由 KANE115 于 2008-3-3 20:08 发表

依家比人屈哥個又唔撚係你, 更加唔會係你老母, 你嘈乜7姐...鬼唔知你食撚左屎咩...哈哈

睇嚟祢侑食屎嘅嗜好..

依家比人屈哥个又唔系你, 原来你咁懂得去维护别人, 咁懂得去维护用内挂的战友...
有你呢条狗真好, 还会天天吃屎, 清理街道...