返回列表 发帖
起碼在滿大街m人幫忙gvg和靠wg充人數這兩嚸上G徻素質比'中央'好多孒
重新開始...❤菂旅程...

G会素质总比你中央好吧.本来老子5多顺超脾气噶.不过呢锅我都睇5过眼要离叼7你垃圾中央老头一锅.你无问我系边个.你问其他人自然知道..何况我5系乜7乜7大老.我5会罗自己个名出离晒命...以前中央系你垃圾老头渣FIT噶哇.难怪甘7阴湿啦..5顺超啊.直接离稳我咯..我现在就系叼7你老母冚家产你吹啊我?最后一句.脾气呢锅我撑你

突然发觉,现在的战报由原来蓝天盟跟神话盟的骂战,变成G会跟中央的了。。

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-5-19 17:45 发表
G会素质总比你中央好吧.本来老子5多顺超脾气噶.不过呢锅我都睇5过眼要离叼7你垃圾中央老头一锅.你无问我系边个.你问其他人自然知道..何况我5系乜7乜7大老.我5会罗自己个名出离晒命...以前中央系你垃 ...

FD~~~~

错我叫超级FD

论坛黑白左。。。仲居中添。。。

为四川逝去的同胞默哀。。

呢排比我老婆控制住5比爆粗..现在就稳人出出气爆爆粗...

原帖由 小脾气 于 2008-5-19 17:45 发表
突然发觉,现在的战报由原来蓝天盟跟神话盟的骂战,变成G会跟中央的了。。

乜晤喺一直都喺第一武只傻閪表演咩?

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-5-19 17:48 发表
错我叫超级FD

抽插FD

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-5-19 17:45 发表
G会素质总比你中央好吧.本来老子5多顺超脾气噶.不过呢锅我都睇5过眼要离叼7你垃圾中央老头一锅.你无问我系边个.你问其他人自然知道..何况我5系乜7乜7大老.我5会罗自己个名出离晒命...以前中央系你垃 ...

啊丷丷丷大佬伱爆粗...啊丷丷丷

伱 死 硬 孒 !!
重新開始...❤菂旅程...

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-19 17:54 发表

乜晤喺一直都喺第一武只傻閪表演咩?

萎缩了,连他主人被人轰了也没出来露个小脸。

没事做了。。3天。。。这3天都来泡浆糊吧。。

爆粗怕碌SEO.我发火离我老婆都5敢叼我...见个死人垃圾遭殃老头我就火滚.即个SEO甘...收皮啦