返回列表 发帖
= =又開始了...再扯就到人3了...
娼妇你大爷的娼妇= =+...娼妇你全家的娼妇= =#...

我的事情解决。。。持观望态度。。。。

兔子总算长大了...下次别那么激动了..慢慢说..总能解决问题的..话说你道歉了?

∑、別 蓅 淚ζ’∫   

〔ⅱ〕俄們 還昰 朤叐 ぬ ﹑√

完全路过,观望`

原帖由 Kevin小腾 于 2009-1-15 13:17 发表
兔子总算长大了...下次别那么激动了..慢慢说..总能解决问题的..话说你道歉了?

你是?

原帖由 雪地裡的兔子 于 2009-1-15 00:52 发表
我係小狼的朋友~
路過睇睇呢個貼~
只可以講 睇吾明....下次有咪GZ版?
咩4000r rob?
+7火ad?
I don't understand,ok?

小弟只可以証明一下:小狼本身係有錢人...
照道理 無必要去哂時間 哂口水去黑你 ...

有钱人就不卖黑了?

千宝宝也很有钱的呀

2连了,编辑掉

原帖由 十字架下的亡魂 于 2009-1-15 16:05 发表

有钱人就不卖黑了?

千宝宝也很有钱的呀

有理,我顶~

回复 #260 tuntun 的帖子

回忆没有冬季 。。一个cm

∑、別 蓅 淚ζ’∫   

〔ⅱ〕俄們 還昰 朤叐 ぬ ﹑√

不卖黑货哪来横财啊,越是有钱人卖就越要提防,比如现在那个oO气泡Oo卖的东西,我看就大有疑问。

原帖由 。`浅 于 2009-1-15 09:48 发表
哇 师傅的激情刷屏功

徒弟=='不關偶們的事- -我是純粹路過的~~

放下從前一段感情

才能追求將來~

原帖由 十字架下的亡魂 于 2009-1-15 16:05 发表

有钱人就不卖黑了?

千宝宝也很有钱的呀

千寶寶本身係靠騙玩家黎搵食~
你搵千黎同狼比 根本無得比~~
小弟吾怕得罪講....
听說你地大陸的打工皇帝最多咪搵4000rmb一個月?
知吾知澳門普通洗大餅(清潔工)都有8000一個月??
如果上ro同你慢慢哂氣散件+7火ad先4000rob=rmb??
我比夠佢件野100rmb.
哂口水哂氣甘同你講賣啦~~
而家天氣凍啦,比我係佢就溜返d氣曖肚

ps一下 小弟語氣可以有點囂,不過只係講事實~
小弟月頭都被人騙左一對+4王冠+7高級涼鞋黑孤...
我順便叫兩個喇叭就算......哥d雞錢就當破財擋劫....
如有得罪,敬請原諒~
放下從前一段感情

才能追求將來~

原帖由 MiaoM 于 2009-1-16 03:45 发表
不卖黑货哪来横财啊,越是有钱人卖就越要提防,比如现在那个oO气泡Oo卖的东西,我看就大有疑问。

沒有証明就請不要亂講.....ok?...
氣泡姐之前賣我的+5藍貝~~
我由我岩岩玩用到現在?用了三個月都咪事?
請不要沒有証明就亂講.....
放下從前一段感情

才能追求將來~

對了,請lz改一改topic(貼子名)
請不要前一個 小狼犬 后一個 小狼犬.
人家叫小狼拳?
ok?謝謝~~~
放下從前一段感情

才能追求將來~

得把口個d...就會叫...連吹都不會...