返回列表 发帖
原帖由 ttt!! 于 2009-6-3 23:48 发表
对于一个从头到尾!不知什么事,又好似一开始不关他事的人。却硬要插一脚的人。。
你跟你说在多的话。也只是对牛弹琴![m_倒]

哈哈~~只会说别人,不会说自己吗??小丑~

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2009-6-4 08:07 发表
期待5T复出....热身完毕准备开杀

期待激情~~

原帖由 ttt!! 于 2009-6-3 23:48 发表
对于一个从头到尾!不知什么事,又好似一开始不关他事的人。却硬要插一脚的人。。
你跟你说在多的话。也只是对牛弹琴![m_倒]

原帖由 ansonkids 于 2009-6-2 22:56 发表
仲有,呢件事,即使拉到工会层面上,也是工会会员同单个朋友间既事。

我唔明点解咁多“二打六”系度插嘴。
我好深情咁讲一句:“二打六们,关唔关你事吖???”
你黎评理?你边位吖????

睇D刷貼量就知喇。D二打六搏出名囖。

不過又非洲和尚,去到邊度邊度憎噢,[m_叹气] ,做人仲有咩意思啊

原帖由 黑客 于 2009-6-4 11:26 发表

睇D刷貼量就知喇。D二打六搏出名囖。

不過又非洲和尚,去到邊度邊度憎噢,[m_叹气] ,做人仲有咩意思啊

人家TTT是神话最忠诚的狗啊~~也算得上一个二打六吧~~这些事情完全不关他的事,他自己跑出来扮小丑给大家娱乐~~哎~~好可怜啊~~

原帖由 hao9988 于 2009-6-4 11:53 发表

人家TTT是神话最忠诚的狗啊~~也算得上一个二打六吧~~这些事情完全不关他的事,他自己跑出来扮小丑给大家娱乐~~哎~~好可怜啊~~

弱智果小狗!被盗雷的又不是你。那又关你什么鸟事
你说神话盗雷。。那又关不关我事!
说话经下你的狗脑运转一下~OK?

NND。我也是个受害者。垃圾雪TB 5.28号卖出的MMALS!那个也是我的!
BS下垃圾骗子!

果果狗儿。。我提醒下你。下星期就快同上海F合并了。。
不知你有无变成母狗去上海F认哥哥呢?[m_lalala]

原帖由 hao9988 于 2009-6-4 11:53 AM 发表

公会层面,懂什么叫公会层面吗?
如果一直提到垃圾雪同你地几个,甘我、TTT个个都系二打六,刷贴果个依然系二打六
但到佐公会层面,就是整个公会的人都有份,甘我,TTT就关事了,就唔系二打六;但...刷贴果个,依然系二打六[m_挖鼻子]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2009-6-4 12:38 发表

如果一直提到垃圾雪同你地几个,甘我、TTT个个都系二打六,刷贴果个依然系二打六
但到佐公会层面,就是整个公会的人都有份,甘我,TTT就关事了,就唔系二打六;但...刷 ...

使閪你解釋!你當人傻架?人地系有少少低能咋嘛,睇得明既個個都系度笑啦,睇唔明既先系度搏嘴之嘛!

原帖由 焚天kenny 于 2009-6-4 03:05 发表
西輝我叼你......+10pj几錢啊fuck you QQ話我聽

大米嘎..你问佢就係喇.

原帖由 ttt!! 于 2009-6-4 12:06 发表

弱智果小狗!被盗雷的又不是你。那又关你什么鸟事
你说神话盗雷。。那又关不关我事!
说话经下你的狗脑运转一下~OK?

盗雷腰悟关我事??我比你个主人诬蔑甘关吾关我事呢???盗雷腰噶证据一大部分系我稳出来噶~傻伦閪閪甘~~

原帖由 ansonkids 于 2009-6-4 12:38 发表

但到佐公会层面,就是整个公会的人都有份,甘我,TTT就关事了,就唔系二打六;但...刷 ...

你们乖乖坐系到睇戏就OK啦!!好似TTT甘讲甘閪多废话~~人地垃圾龙都吾敢出声啦~~TTT个小丑日日系到吠~~甘你话系吾系二打六???系悟系神话只狗呢??

狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

激情激情 破上次记录吧

垃圾果好閪识得假仁假义,既然自认感7劲,做乜又吾去SY操七班上海老啊?
ɑ.゛廣州球迷聫盟.ˊ長駐23區↑婊子果,你今日钉得盖未呀?