返回列表 发帖
我林这个服没几多个没比你闹过废物的了,你继续脑残吧,甘又是哦比某点废物杀到,甘我又真是技术几差下哦,不过我一样会杀翻转头咯,GVG系甘噶啦,你连十字军智者都没重大大声系度叫,你识得写个废字噶啦?自己清人一两次,比人清翻N次,人地都懒的闹你了好心你就米甘傻走出来叫人闹你啦,阴功咯,你话我有召唤有十字有智者,你妒忌啊?定是羡慕啊?惊啊?5是就米甘多废话啦,米得事人地误会你卡卡西怕死啊

你睇.超人吖

原帖由 powerstar 于 2009-6-6 00:14 发表
我林这个服没几多个没比你闹过废物的了,你继续脑残吧,甘又是哦比某点废物杀到,甘我又真是技术几差下哦,不过我一样会杀翻转头咯,GVG系甘噶啦,你连十字军智者都没重大大声系度叫,你识得写个废字噶啦?自己 ...

需要妒忌麼?  有迷又系比我地清出去過N次
還記得有次PVP 你地有十字 有WZ 有CK 比我一個人入去清曬出去麼? 唉....  
高達 我都懶得同你吵了  如果你系想話你地天人有實力即 在GVG證實出來看吧  你以後發帖我會無視掉的了 再見

天才次次都有GVG噶,乜你没来咩?是咯,有十字军有WZ有刺客,比你一个清晒出去,米就是趁人地坐系度倾紧计咯,然后我地翻翻去,你就影都5见了,哟~~原来卡西的技术真是甘厉害哦,大家一起学习下~~~

高达 坐系的倾计感即大话你都讲得出?? 好似果阵系你叫我入去的 打过的 难度我入到去企系你地面前同你地讲 我准备好啦 你地准备好未啊?? 需要这样么??  如果真系需要这样的话 感我错咯  如果系倾计去米七PVP啊?? 翻归倾啦 你真系傻得紧要 GVG你地输左 五通你又话我地坐系度倾计 你忽然出现先杀晒我地砸嘛  唉 无药可救咯
等你地翻来?? 你系未傻嘎? 我有无感的闲啊?? 果阵同将门开紧P 会等你地翻来? 晒我时间

高达 你算啦 琴日系我背后讲我坏话 等我比小仪骂  我都未同你计啊 仲恶人先告状?? 你真系连神话都不如啊!!
仲有啊 小仪以后都五会理我同你即事 就算你话距知都系无用的 我系中意距 但是并五代表我可以为左距 任何野都可以忍的

只要系我做错在先的 我绝对会承认 但是我觉得我呢次好冤枉握 比你地系小仪面前讲到你地好似系比我料在先感 唉... 别把小仪罗出来做中间人了
我只能讲呢次我系被料者 大家信不信由你地  仲有我最憎比人冤枉的 就算你叫咩人出来叫我认错 就算我老豆 老母 都无得倾 所以你把小仪叫出来都系多余的  高达你可以问小仪 我琴晚系未发晒脾气同距讲呢件事  如果高达你系男人 请你以后别把女人拖入来 如果五系我觉得你系公公的咯 或者有事就找女人 无事就扮大男人的噢!!

好奇怪哦从头到尾 点解你就系话我被你地清呢?? 又五讲下你地有几多人 在GVG的情况下比一队无神奇 职业不全 人数10个到的队伍清出去呢?? 又在有几多人在PVP的时候比我一个入去清呢??
点姐 五识讲啊? 定系你想否定在PVP那场啊? 话你地荣誉 天人 没人去PVP的 一次都没有 你可以感讲嘎 反正我又无载图的 还有GVG那场不如你话又系我在你地坐系度果阵先清到你地的 随便讲 我无所谓的!! 当时在的人知道咩回事 谁被谁清就可以了 你地感强大 肯定五好意思将嘎啦  所以你可以按住良心讲的话我地卡卡西带领的水滴队伍在北京合服那场GVG我地荣誉完全系压倒性打败垰鉲覀的 清晒距地出去后 太无聊 所以坐系度成个工会系GVGZL4的城入面门口倾计点知距忽然成队人冲入来反应五到比距清左一次半次 还有在PVP那场我地荣誉完全无人去过 系垰鉲覀白撞出来的又或者我地荣誉在PVP首都东门两只WZ 一只CK 一只十字 坐系度 倾计 不知道垰鉲覀忽然出来 没准备好的情况下被距一个清晒出去
只要你敢讲出来 我就敢啃左距 我无所谓嘎 我点都系个男人 而你呢?有事稳小仪来话你地比我料叫距来骂我话我 无事就骂距! 男人做到你感 真系死左距好过啦 五好去桥珠江啊 你五配啊 仲要阻主晒人地上落班翻学放学舔

好彩我叫左小怡上来看你D傻野了,米就是甘咯,我需要系她面前讲你坏话诋毁你咩?你乜水啊要我诋毁?你同她咩关系我用得着我来讲你坏话?我就同她讲话,小怡,你有没时间啊上去小站看下卡卡西点傻野啦~~米就甘咯,我地会个个见到你的贴都当你发傻噶啦,至于她闹5闹你,就5好赖落我头上咯,你系点样的人,曾经身为你老婆的小怡最清楚啦,你话PVP清晒我地,我认啊,我只系讲个事实给大家知咋嘛,如果你认为甘样就叫做有实力清晒我地成班人,甘你米讲咯,看看大家点看咯,反正你又不在乎人地点看你,怕咩比人知呢?你话晒你事件,甘你又去杀?E点系米叫自相矛盾啊?你拿神话同我一个人比?太抬举我了吧?我点狂都不会话我同神话一样强啊,你呢就难讲咯~~你做错在先,你当然会认,我信噶,不过你有认为你有错过咩?当初你同荣誉的人嘈,当初发生甘多事,个个都话是你的问题,你有认过咩?全世界都知啦,PVP都有帮派有公会噶嘛,你话我天人或者荣誉的人去帮过边个啊?就算平时我D会员入去玩,5通又要问过你卡卡西大爷啊?他地去纯粹个人行为,5通又代表某某公会去同你卡西打?你米濑S上身啦~~你系论坛讲过D咩,你米等小怡自己去看咯,我发埋聊天记录上来都得啊,我没同她讲过话你卡卡西又做左D咩对不起谁的野哦,是对是错,我就等她自己分辨咯,你死口5认,5通我拿枪指住你要你认咩,人地觉得是你错先来闹你之嘛,你系米男人来噶?我都没要你系度认了,人少少你米同小怡讲句SORRY咯,你就老羞成怒走离E度话我背后讲你坏话,唉~~何为赖得就赖?见识到了~

ガンダム 12:09:28 上午
小怡
ガンダム 12:09:39 上午
有没看最近战报啊?超级过瘾
小怡 12:09:56 上午
睇了
ガンダム 12:10:09 上午
真爽  哈哈
小怡 12:10:20 上午
睇5明
ガンダム 12:10:30 上午
最近写论文比较压抑,系个都发泄下
小怡 12:11:57 上午
袮撩距?
小怡 12:12:07 上午
銑嘠?
ガンダム 12:12:23 上午
没哦 有咩
ガンダム 12:13:09 上午
小白话他系论文度好串,米上去看看咯
小怡 12:15:42 上午
距話袮串距
小怡 12:15:51 上午
睇菿我恏迷惘
ガンダム 12:15:58 上午
太好笑了  哈哈哈哈
ガンダム 12:16:14 上午
当笑话看就得  不需要摆太多心思去林
ガンダム 12:16:31 上午
我只是觉得好玩先去回帖的
小怡 12:16:54 上午
袮詸鮦距曹鯻
小怡 12:17:18 上午
搞菿激働菿死
ガンダム 12:17:35 上午
我没激动啊
ガンダム 12:17:53 上午
我觉得超搞笑 然后叫众人一起上去围观

卡卡西,用你的眼看看清楚,我边句系话紧你卡卡西搞事系背后讲紧你坏话的了,米就是上去看笑话咯,你觉得甘就叫讲你坏话啦?哦哦,是哦甘当我错咯,呵呵,哈哈,我实在是觉得太好笑了嘛,快乐分享,分享下~~~

系高达你只傻猪先感傻同只卡西系度吵,口水战感都有聊既?既然卡西觉得上次GVG对你地唔公平既话,感你米依家马上开个工会同我地GVG打过咯。时间地点你话事又如何。有需要既,可以将到时既过程好似神话个WN感贴图上黎比大家睇下咯。不过希望如果卡西够胆同我地打GVG既话,希望其他工会唔好黎凑热闹咯!

BY   天人暴儿

哦~看了

更更你怎么了

死垃圾果又看到我晕,洗咩同距地讲甘多,得鸠闲无事做D人,你又同距地颠埋一份,果,我新分店又筹

备中啦,你准备定过来恭贺我都得了.可能1-2个月内.这次我进驻品牌啊.

只有信仰,沒有背叛,有神論.

高達 你話無料我 難度我會無中生有 系你的M4號在首都叮裝備那裏 臭口先的 別講到我好似故意去料你地 我先無感得閑   
爆兒 你好厲害喔 竟然講GVG見 你已經懂點玩了?? 是不是又想開只80幾S的CK 來同我打呢?? 如果80幾S即CK 五靠神器同BOSS武器的情況下 可以音到我25XX一下?? 全防禦握  感叻 你就開曬裝備來比我看住你用咩裝備在打我25XX一次啊 如果真系無靠果D  我退出RO 直接刪號