返回列表 发帖
顶楼呢?

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-8-3 17:04 发表

你讲甘多野做咩遮.讲甘多又米一样当垃圾咁清..color]

楓狗兄.你终于识学人讲野喇.?good啊.继续学丫.

原帖由 kooris 于 2008-8-3 07:49 发表

老皇8知道消失到哪里去了

哇,你认识偶爸爸,你系边个?报上你名来,吾系BS你
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2008-8-4 03:12 发表

哇,你认识偶爸爸,你系边个?报上你名来,吾系BS你

你就BS吧。。。我54你

问心无愧既可。

呒来~~

原帖由 zjy311 于 2008-8-3 22:39 发表

你拉拢驱地..基本上早在3T时期就知道的了..不过我米你感8挂经常问人..

你地5系已经输到好有耐性呢咩..我都系琴日岩好有时间我先搞个聊天比你咖咋..无以为个个好似你感得闲先得咖...

...

我拉人怎么样?我拉5T的人又怎么样?要证明我们反目,肯定要当事人出来说话的,你算个屁。

你觉得那篇记录能证明什么?不就是想破坏同盟关系吗?你也开始光明正大地做一些龌龊的事情了啊,伪君子

呢位厦门既捞閪。。。甘都可以叫做破坏同盟啊`?
真肤浅。。。

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 20:30 发表

我拉人怎么样?我拉5T的人又怎么样?要证明我们反目,肯定要当事人出来说话的,你算个屁。

你觉得那篇记录能证明什么?不就是想破坏同盟关系吗?你也开始光明正大地做一些龌龊的事情了啊,伪君子

使5使证人啊..5T噶高层个个都知噶事来果喔...不过如果凭你傲雪同埋E家噶蓝天仲拉到5T噶人走噶话..我只可以讲果个比你呢只伪君子更加无脑..!!

我操...段野你同我讲噶...我又无逼你同我讲...难度我先系伪君子啊??你个脑无事啊嘛..蓝天E家感噶人数..破5破坏都系感噶样来咖拉...难度破坏左蓝天又会上到50人咯喔??

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 pt傻包 于 2008-8-4 21:20 发表
呢位厦门既捞閪。。。甘都可以叫做破坏同盟啊`?
真肤浅。。。

母狗滚开一边~

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:33 发表

母狗滚开一边~

广S 3大猎人死系我WZ手下噶滚一边..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s