返回列表 发帖
某人也是被迫的....提及此段恩由请将G会改成"EX G会"
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

其实G会同蓝天暗盟不是蓝天的错

但是5T和神话暗盟也不是5T的错

只是立场不同而已。

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:06 发表

你觉得一个巴掌拍得响?G会和蓝天暗盟又是我的错哦。好伤心。

直接说就是,哪天蓝天把5T踩在脚下,5T就会连脸都不要开外挂就是了?

那你意思就系话蓝天连脸都8要去开外挂是因为被5T踩在脚下?

对喔,是“EX G会”

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:06 发表

你觉得一个巴掌拍得响?G会和蓝天暗盟又是我的错哦。好伤心。

直接说就是,哪天蓝天把5T踩在脚下,5T就会连脸都不要开外挂就是了?

难度我同神话同盟又系我噶错..导致左广S大佬衰落??

有可能先算拉..10几20人..叫晒雾中不良噶人出来拉..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 pt傻包 于 2008-8-4 22:14 发表

那你意思就系话蓝天连脸都8要去开外挂是因为被5T踩在脚下?

同意下...起码人地要靠外挂C人舞娘来冲下人数..无人上啊??感可怜啊??有人上啊??感又无人做攻啊??真可怜喔..!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 22:17 发表

同意下...起码人地要靠外挂C人舞娘来冲下人数..无人上啊??感可怜啊??有人上啊??感又无人做攻啊??真可怜喔..!!

5T那么强也不用5群人挤进一个会了。

笑死淫了个厦门seo

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:20 发表

5T那么强也不用5群人挤进一个会了。

蓝天感强就5系雾中楼+LIVE+猪会=天国 蜀山 猪会+不良+沙尘=4色噶混合体拉..仲要E家有几多系果几个会噶人..者广S噶人..都5知有几个...!!

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 22:24 发表

蓝天感强就5系雾中楼+LIVE+猪会+不良+沙尘噶混合体拉..仲要E家有几多系果几个会噶人..者广S噶人..都5知有几个...!!

说得好像5T都是纯种一样。广S的人有什么优越感可言。

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:26 发表

说得好像5T都是纯种一样。广S的人有什么优越感可言。

无乜优越噶..起码蓝天系广S大佬来咖嘛..+上你又话你自己+EK系蓝天噶灵魂啊嘛..所以我淋住广S噶蓝天真系好有优越感咯!!

你都讲过5T系杂种来咖嘛..我都无淋住我个会算广S会!!

XXX王(XXX163.com) 22:21:52
猪会还可以分成12个魔境

XXXのXXX(XXXX4) 22:22:54
LIVE还可以分出点精彩`

分吧分吧 细分落去
大家分距100个会出来都似

蓝天=雾中楼
     LIVE=部分精彩+天国
      猪会=天国 蜀山 猪会+12个魔境
     不良
     沙尘=4色

以前噶蓝天对于广S来讲...果然系纯...纯到全部系广S噶人..不过5系纯到全部系纯蓝天噶人...但是E家..有无一半人系广S噶人呢??所以杂5杂呢..呢个真系要睇蓝天自己觉得咯..!!

错了`LIVE前身还有的.....笨叮`...