返回列表 发帖
原帖由 zjy311 于 2008-8-4 21:29 发表

使5使证人啊..5T噶高层个个都知噶事来果喔...不过如果凭你傲雪同埋E家噶蓝天仲拉到5T噶人走噶话..我只可以讲果个比你呢只伪君子更加无脑..!!

我操...段野你同我讲噶...我又无逼你 ...

不需要证人,都叫你叫当事人上来就可以了。还有,我是真小人,伪君子是你。

发聊天记录是君子所为吗?不过你也从来没说过自己是正人君子。所以发些聊天记录也是没什么的。话说回来,我对5T犯下的罪行,那些聊天记录如果你觉得可以稍微安慰下自己的话,那就再多找些吧。

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 21:40 发表

广S 3大猎人死系我WZ手下噶滚一边..

谢谢肯定。不过我可从来没说过自己是3大猎人。

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:33 发表

母狗滚开一边~

乜你话你自己系捞閪狗啊 ?

笨叮``人地未必拉去蓝天呢```你5比人地拉翻去X中楼么`

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:42 发表

不需要证人,都叫你叫当事人上来就可以了。还有,我是真小人,伪君子是你。

发聊天记录是君子所为吗?不过你也从来没说过自己是正人君子。所以发些聊天记录也是没什么的。话说回来,我对5T犯下的罪行,那些聊天记录如果你觉得可以稍微安慰下自己的话,那就再多找些吧。

你讲乜都觉得你系蓝天噶灵魂啊嘛..蓝天讲乜都系神啊嘛..

段野我逼你讲咖??搞笑..米话你果时知死小卡+KK 肯定5同意同神话同盟你就有机会比你上小站死叫我地同盟等我难做啊嘛...点知..一个5觉意..猪回路转..同左神话同盟..E家噶蓝天就得翻感噶样...你想要证人??  使5使..上5T论坛都见到小卡对你不爽噶贴拉..

聊天系米我逼你同我讲噶先??5系啊嘛..不过..我都无当过自己系君子..因为最卑鄙噶人就系同神话一齐噶人啊嘛..我知咖..我知你地蓝天系首都耕田神啊..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:43 发表

谢谢肯定。不过我可从来没说过自己是3大猎人。

5使你自己觉得噶..起码有人同意你岩排系大米-真祖之后噶第3啊嘛..你应该荣幸噶..起码果时我玩WZ P4U公认第1 5系猎人公认第1先...系噶话你应该都系得第4咋..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 pt傻包 于 2008-8-4 21:48 发表

乜你话你自己系捞閪狗啊 ?

笨叮``人地未必拉去蓝天呢```你5比人地拉翻去X中楼么`

我最好后得噶一个雾中楼噶人..SNOOPY都走埋拉..凭傲雪搞个雾中楼??毋中楼咋..

所以我落X咯``死蠢```

如果E家噶蓝天真系感正直噶话..就5使仲有外挂果时都开D外挂上来冲人数拉..如果蓝天真系感正直噶话..感者E家真系正不能胜邪了..你地蓝天违反规则了!!

有无双脚1伸甘直先?

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 21:49 发表

你讲乜都觉得你系蓝天噶灵魂啊嘛..蓝天讲乜都系神啊嘛..

段野我逼你讲咖??搞笑..米话你果时知死小卡+KK 肯定5同意同神话同盟你就有机会比你上小站死叫我地同盟等我难做啊嘛...点知..一个5 ...

- -那你说的都是5T的屁话了。什么第三方势力云云。

同就同了嘛,不同还要加好友那么辛苦。我都体谅你们还要打字聊天好辛苦。求之不得的事情不要一直说自己多委屈的样子。

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 21:54 发表
如果E家噶蓝天真系感正直噶话..就5使仲有外挂果时都开D外挂上来冲人数拉..如果蓝天真系感正直噶话..感者E家真系正不能胜邪了..你地蓝天违反规则了!!

这话让我想起你们那个要开2队猎人+2队炼金外挂的猛男。

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:57 发表

- -那你说的都是5T的屁话了。什么第三方势力云云。

同就同了嘛,不同还要加好友那么辛苦。我都体谅你们还要打字聊天好辛苦。求之不得的事情不要一直说自己多委屈的样子。

其实感又证明到D咩??以前老狗做G会会长果时难度5系又同蓝天暗盟??其实我呢个第3方真系几惨的..左有神话夹..右有G会+蓝天噶暗盟!!

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:59 发表

就算有外挂果时同E家都系感讲..你蓝天E家无实力要我开外挂..就连外挂C人都无呢个实力

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:59 发表

仲識講d咩?咩野都拿唔齣,唉...就識講,講咁耐,邊度來一個不是盟內人來證明妳地講嘅??

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 22:00 发表

其实感又证明到D咩??以前老狗做G会会长果时难度5系又同蓝天暗盟??其实我呢个第3方真系几惨的..左有神话夹..右有G会+蓝天噶暗盟!!

就算有外挂果时同E家都系感讲..你蓝天E家无实力要我开外 ...

你觉得一个巴掌拍得响?G会和蓝天暗盟又是我的错哦。好伤心。

直接说就是,哪天蓝天把5T踩在脚下,5T就会连脸都不要开外挂就是了?