返回列表 发帖
原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:20 发表

5T那么强也不用5群人挤进一个会了。

蓝天感强就5系雾中楼+LIVE+猪会=天国 蜀山 猪会+不良+沙尘=4色噶混合体拉..仲要E家有几多系果几个会噶人..者广S噶人..都5知有几个...!!

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

笑死淫了个厦门seo

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 22:17 发表

同意下...起码人地要靠外挂C人舞娘来冲下人数..无人上啊??感可怜啊??有人上啊??感又无人做攻啊??真可怜喔..!!

5T那么强也不用5群人挤进一个会了。

原帖由 pt傻包 于 2008-8-4 22:14 发表

那你意思就系话蓝天连脸都8要去开外挂是因为被5T踩在脚下?

同意下...起码人地要靠外挂C人舞娘来冲下人数..无人上啊??感可怜啊??有人上啊??感又无人做攻啊??真可怜喔..!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:06 发表

你觉得一个巴掌拍得响?G会和蓝天暗盟又是我的错哦。好伤心。

直接说就是,哪天蓝天把5T踩在脚下,5T就会连脸都不要开外挂就是了?

难度我同神话同盟又系我噶错..导致左广S大佬衰落??

有可能先算拉..10几20人..叫晒雾中不良噶人出来拉..

对喔,是“EX G会”

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 22:06 发表

直接说就是,哪天蓝天把5T踩在脚下,5T就会连脸都不要开外挂就是了?

那你意思就系话蓝天连脸都8要去开外挂是因为被5T踩在脚下?

其实G会同蓝天暗盟不是蓝天的错

但是5T和神话暗盟也不是5T的错

只是立场不同而已。

某人也是被迫的....提及此段恩由请将G会改成"EX G会"
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 22:00 发表

其实感又证明到D咩??以前老狗做G会会长果时难度5系又同蓝天暗盟??其实我呢个第3方真系几惨的..左有神话夹..右有G会+蓝天噶暗盟!!

就算有外挂果时同E家都系感讲..你蓝天E家无实力要我开外 ...

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:59 发表

这话让我想起你们那个要开2队猎人+2队炼金外挂的猛男。

仲識講d咩?咩野都拿唔齣,唉...就識講,講咁耐,邊度來一個不是盟內人來證明妳地講嘅??

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:57 发表

- -那你说的都是5T的屁话了。什么第三方势力云云。

同就同了嘛,不同还要加好友那么辛苦。我都体谅你们还要打字聊天好辛苦。求之不得的事情不要一直说自己多委屈的样子。

其实感又证明到D咩??以前老狗做G会会长果时难度5系又同蓝天暗盟??其实我呢个第3方真系几惨的..左有神话夹..右有G会+蓝天噶暗盟!!

原帖由 傲雪 于 2008-8-4 21:59 发表

就算有外挂果时同E家都系感讲..你蓝天E家无实力要我开外挂..就连外挂C人都无呢个实力

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 21:54 发表
如果E家噶蓝天真系感正直噶话..就5使仲有外挂果时都开D外挂上来冲人数拉..如果蓝天真系感正直噶话..感者E家真系正不能胜邪了..你地蓝天违反规则了!!

原帖由 zjy311 于 2008-8-4 21:49 发表

你讲乜都觉得你系蓝天噶灵魂啊嘛..蓝天讲乜都系神啊嘛..

段野我逼你讲咖??搞笑..米话你果时知死小卡+KK 肯定5同意同神话同盟你就有机会比你上小站死叫我地同盟等我难做啊嘛...点知..一个5 ...

- -那你说的都是5T的屁话了。什么第三方势力云云。

同就同了嘛,不同还要加好友那么辛苦。我都体谅你们还要打字聊天好辛苦。求之不得的事情不要一直说自己多委屈的样子。

有无双脚1伸甘直先?