返回列表 发帖
原帖由 星の封印 于 2008-6-8 09:55 发表
色2你变态...............

发现冚家惨...又江南西啊??

原帖由 星の封印 于 2008-6-8 09:03 发表
24定25个人.......
烈魂,7彩,下水,G会,5T,圣域,........
无晒野讲..........
埋单都成千银.......
兴记真系多谢我哋了要.........
成40几支酒........- -!!!

有无酒后乱性??????????????

我都有份去的啊,哎 我一早倒下了,呵呵!!

無來

[m_倒] 偶昨天在无尽- - 搞不清楚状况...............反正一直仍瓶子就好
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我
九姐姐嫁我

原帖由 tfr520 于 2008-6-8 08:44 发表

ITE你老豆无教你架?摆个卫星间谍系度仲甘大声吠?你吾搞我地,我地好得闲搞袮啊?
面皮后果嗒地,无家教既人只会系甘,袮地下次要放就放咯,反正我地吾打GVG都玩残袮。吾好同自己揾甘多借口出来
要打就 ...

你玩Ro玩到傻咗啊?咁叫搞啊???
下水咁串,话ITE点点,咁我哋眯搵你哋嚟打咯
都欢迎其它工会放人过嚟商城睇我哋去边咖
你下水咁恶啊?成个yuno都係你哋咖???
你咁够姜去盛大投诉话唔比人地企係度咯
平时唔係好串咩,话自己点劲点劲,比人追住嚟打就惊啦?
寻晚係眯成个工会训5着啊?
见过弱智仔,未见过咁弱智嘅人,咁都叫搞,除咗你哋自己认同之外仲有无人认同你哋?
你哋真係恶过陈天桥,放个人落yuno企就话搞你哋
乜你哋咁cheap啊,睇两眼就叫搞了?
乜你哋搞也果时斋睇咖?咁唔怪得咯,你哋除咗靠GVG串下人挪翻D尊严就冇其它办法了

原帖由 回忆思念 于 2008-6-8 09:06 发表

我都系路过去商城稳剑囝聊聊天,见到甘多传送我怕走左入去,所以放个地领安心路过路过,盛大无话唔比你路过,又无话唔比我路过…我只是路人甲。
是啊…是下水来稳南瓜玩的,你就来稳下水玩,唔好刷晒喇叭稳 ...

好似係你哋唔敢单挑,咁我哋眯到处寻找你哋身影咯
不过你哋都几霸道下,不如唔好叫广服啦,叫下水狗服务器啦
由下水狗规定边D图可以企人,边D图唔可以
寻晚真係见识到咩叫脑残了,咁嘅智商学人玩游戏,挪自己嚟搞遮
建议你哋都係集体玩劲舞团算了,唔使谂,够晒低B
成日话人哋内外兼备,唔通下水咁威唔係用外挂开飞机?莫非係传说中嘅手打飞机?

原帖由 星の封印 于 2008-6-8 09:03 发表
24定25个人.......
烈魂,7彩,下水,G会,5T,圣域,........
无晒野讲..........
埋单都成千银.......
兴记真系多谢我哋了要.........
成40几支酒........- -!!!

借问边间金惠眼,加埋无尽够30人了

人地下水狗就系要搞你 吹得人地吖...人地YUNO买左咖 路过要收费 入住要收费 去稳下水D鸡来叫都要收费吖

ITE 5满意啊?开多D内外挂咯,搞到全服断线,你地中意打乜城就乜城咯~ 反正你地做惯做熟咯
仲有,5系我地5敢打你地,系你地成日5够单会同我地打!!搞清楚!!
成日就系识人地什么盟什么盟!你地自己呢?无左无尽同蓝天,影都无,输左咯,就只系识稳老母,真系一D素质都无!以前你地人多打,赢左就讲,人数都系实力,而家人少咯,又话人地人多打人少,一句到尾,只有你地ITE先配做赢家嘛?系你地输5起!
不过,你地居然敢上翻小站,系个好好噶进步
系想打噶就稳次单会单P,希望到时5好见到ITE龟缩系自己同盟噶阵型里面就好喇!

原帖由 05005217 于 2008-6-8 13:36 发表

好似係你哋唔敢单挑,咁我哋眯到处寻找你哋身影咯
不过你哋都几霸道下,不如唔好叫广服啦,叫下水狗服务器啦
由下水狗规定边D图可以企人,边D图唔可以
寻晚真係见识到咩叫脑残了,咁嘅智商学人玩游戏,挪自己嚟搞 ...

唔敢单挑都一直好像系你烂南瓜, 边次你唔系识得叫D同盟黎2V1,3V1, 南瓜甘想单挑好阿,到时你咪叫埋D同盟黎,或者去PVP挑罗,几时都欢迎,我唔知系边个无胆唔敢黎呢 ?霸道点够ITE霸道,规矩都唔识仲学人系论坛讲波,傻HIHI甘,学你甘讲使乜踢波,请晒南瓜去踢,个个执住个波冲去龙门得啦,使鬼用脚咩 咁嘅智商学人玩游戏,挪自己嚟搞,南瓜无脑就系无脑,商城又系你噶?乜RO有规矩话唔比系城放地领噶咩?叫盛大封左伛啦笨,真係见识到咩叫脑残 你唔守规矩我使乜同你守规矩. 大家推存南瓜老去做军事情报员啦,比几个去美国,比几个去日本,比几个台湾、英国稳晒D军事情报稳黎,比人捉左咪话““我路过咋嘛”。

超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

ITE劲 ITE醒 ITE内挂无得顶 ~  YEAH~

我路过噶咋

原帖由 无尽秋夜 于 2008-6-8 13:55 发表

人地下水狗就系要搞你 吹得人地吖...人地YUNO买左咖 路过要收费 入住要收费 去稳下水D鸡来叫都要收费吖

系罗,你吹我我涨咩?杀左我阿?我好惊添阿 南瓜路过朱洛就得,我路过商城唔得噶?你好可爱,好Q,好Q可爱添阿,不过可能下次我唔系路过甘简单啦
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 05005217 于 2008-6-8 13:32 发表

你玩Ro玩到傻咗啊?咁叫搞啊???
下水咁串,话ITE点点,咁我哋眯搵你哋嚟打咯
都欢迎其它工会放人过嚟商城睇我哋去边咖
你下水咁恶啊?成个yuno都係你哋咖???
你咁够姜去盛大投诉话唔比人地企係度咯
平时唔係 ...

见过弱智仔,未见过咁弱智嘅人,咁都叫搞,除咗你哋自己认同之外仲有无人认同你哋?<-----我認同啊下水工會所講...我支持下水哦.
仲有,我唔係下水嘅,....咁妳認為呢?