返回列表 发帖

蓝天真可怜,小朋友,放过你们好不好?

2个校友  1个双雷  1个PP高层..撬人过档不成..3人反目...恩!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

这个游戏真系难生存

唉,依D野,真系人心难测,无极限好差麽?偶都呆过,打过GVG,其实如果爸爸要偶留下玩,我估我会留下,爸爸,你几时回来RO啊...

吾明白,吾知道讲乜好

神啊,救救我吧

RO米倒闭,倒闭偶又要稳其他野玩了
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 zjy311 于 2008-8-3 02:55 发表
2个校友  1个双雷  1个PP高层..撬人过档不成..3人反目...恩!!

吾明白你讲乜?你内部?
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2008-8-3 03:16 发表
这个游戏真系难生存

唉,依D野,真系人心难测,无极限好差麽?偶都呆过,打过GVG,其实如果爸爸要偶留下玩,我估我会留下,爸爸,你几时回来RO啊...

吾明白,吾知道讲乜好

神啊,救救我吧

RO米倒 ...

月月打车轮.

今晚金句:刷蝴蝶多过你刷HP[m_害羞] [m_害羞]

J瘋袮仲唔瞓....

太離譜啦!!

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-8-3 03:44 发表
我好奇,人家个会长系TS是米话..喂神话来..打字帮我叫人全部撤...
刷蝴蝶翅膀飞啊...

人哋中意.祢吹得涨么??

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-8-3 03:44 发表
我好奇,人家个会长系TS是米话..喂神话来..打字帮我叫人全部撤...
刷蝴蝶翅膀飞啊...

你太睇小人地喇,假假地都系全国第三,需要下命令刷蝴蝶?早就产生条件反射,见会标即飞。系战术,系意识!
估计蓝天盟会战唔系是派HP or SP,系派蝴蝶架。

居然俾個豬頭武攞咗個頂...

原帖由 牧无尊长 于 2008-8-3 03:53 发表
居然俾個豬頭武攞咗個頂...

[m_鬼脸] [m_鬼脸] 吹咩..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-3 03:55 发表

[m_鬼脸] [m_鬼脸] 吹咩..

袮串??????