返回列表 发帖
[Jun 7 22:41:34 2008][S] 被 [神て話_5] 工会的 [゛﹎蕝ā錻℡] 占领了
阿拉只wz第一次爆城

今晚金慧眼够晒大杂烩
2X个 来自6个会噶人系到

和平你今晚出去网吧啊。甘都有命番到离?蓝天噶人无打残你咩?类似好大命喔

原帖由 05005217 于 2008-6-8 02:03 发表
我觉得都几好笑,放个人去yuno就话人哋咩间谍卫星,yuno下水包场啊?咁神话响JF集合,咁又唔比任何人经过啊?
如果yuno改名叫下水城,咁就冇计了,不过目前依然叫yuno
想搞就搞,唔好搵咁多借口
下水狗真係玩RO玩到傻 ...

觉得好笑就得了!你贯彻了内外兼备的ITE喜欢搬弄是非,自圆其说的伟大!
反正有言在先,下水搞内外兼备ITE一定会打住下水道の遗忘工会旗号去搞,唔会好似ITE甘嘶嘶缩缩做佐都唔认。如果ITE有兴趣以后都甘既,尽管可以好似今次甘样继续开个号来我地飞机点坐系到。

没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

综合咁多场Gvg.蓝天盟已经抄袭咗塔尼小姐哩只boss嘅技能了.

原帖由 05005217 于 2008-6-8 02:03 发表
我觉得都几好笑,放个人去yuno就话人哋咩间谍卫星,yuno下水包场啊?咁神话响JF集合,咁又唔比任何人经过啊?
如果yuno改名叫下水城,咁就冇计了,不过目前依然叫yuno

想搞就搞??你傻的吗?你不搞我搞你干嘛?你傻架?我地讲到做到,你边次离我地就边次吾玩GVG陪你地~~~

一笑置之

寻晚会战后张AT说不如找个城下水同ITE单打独斗就是了无谓连累到其他人,但我觉得现在只有20来人的ITE是没可能唔开内外兼备迎战只有10来20人的脆皮下水的。
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

ITE你老豆无教你架?摆个卫星间谍系度仲甘大声吠?你吾搞我地,我地好得闲搞袮啊?
面皮后果嗒地,无家教既人只会系甘,袮地下次要放就放咯,反正我地吾打GVG都玩残袮。吾好同自己揾甘多借口出来
要打就单挑,洗乜叫同盟工会来姐,我地脆皮下水等住袮地ITE模式
迟早成为RO既公敌,吾好话成为广F公敌~~~
若要人不知,除非己莫为!

[m_倒] [m_倒] 通宵鸟........
和平你甘早走...........
我哋.........................
我43铺39铺围
后尾过咗大哥张台...
8铺6铺围吖...
痴咗线....
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

24定25个人.......
烈魂,7彩,下水,G会,5T,圣域,........
无晒野讲..........
埋单都成千银.......
兴记真系多谢我哋了要.........
成40几支酒........- -!!!

我都系路过去商城稳剑囝聊聊天,见到甘多传送我怕走左入去,所以放个地领安心路过路过,盛大无话唔比你路过,又无话唔比我路过…我只是路人甲。
是啊…是下水来稳南瓜玩的,你就来稳下水玩,唔好刷晒喇叭稳哂借口话下次稳神话玩。神话同下水无任何关系…我们和神话唔系同盟,见到都打的
系黎就黎朱洛…南瓜啊…你自己搞的事就5敢搞返掂距?要拖你既盟友一齐帮你搞?
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

5T开放论坛了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```

原帖由 星の封印 于 2008-6-8 09:03 发表
24定25个人.......
烈魂,7彩,下水,G会,5T,圣域,........
无晒野讲..........
埋单都成千银.......
兴记真系多谢我哋了要.........
成40几支酒........- -!!!

可惜我来不了。可惜啊,要不然就可以借酒行凶了。
混沌火山力作怀念混沌
怒则气上,恐则气下,惊则气乱,思则气结,喜则气缓,悲则气消。

色2你变态...............