返回列表 发帖
原帖由 powerstar 于 2008-9-20 19:50 发表
见得大家甘支持我,我觉得我如果不站出来说些什么的话会很对不起大家。首先要多谢荣誉这班甘支持我的朋友们,还有果果啊、啊CAN啊你们一班朋友,能认识你们我觉得真多很高兴。再讲翻卡卡西,荣誉点对你的你自己 ...

达达好勇..可惜没出现我的名字..BS之

原帖由 zjy311 于 2008-9-20 18:39 发表

边位5T咖??

叫剑枫吧?

原帖由 powerstar 于 2008-9-20 19:50 发表
见得大家甘支持我,我觉得我如果不站出来说些什么的话会很对不起大家。首先要多谢荣誉这班甘支持我的朋友们,还有果果啊、啊CAN啊你们一班朋友,能认识你们我觉得真多很高兴。再讲翻卡卡西,荣誉点对你的你自己 ...

顶顶顶顶高达你!!即使我已经好少时间可以支持荣誉,但系我知道大家噶信念还在...而卡卡西,话自己在荣誉比M仔耐,但是M仔噶分量同人缘已经比你好nnn倍啦...你话你荣誉知噶野你清楚?凭乜?你米话系你自己退出而5系比我地T出去咯...反正副图已经证明左问题...不过,我觉得距真系5再值得我地动气咯...距话点米点咯,反正公道自在人心,全服都基本知距咩人了...我地玩我地噶ro,距有距自吹自夸噶方式,只是距一但侮辱荣誉我5可以5理...  这是我们最根底噶原则

卡西,你试试继续啊,迟点和北京合服了,到时还要麻烦你帮我们荣誉宣传下,等北京的同志们都知道荣誉的存在,哈哈哈!!我知你大把免费喇叭,不像啊梦甘花RMB买喇叭去闹你甘辛苦,你就日日刷,次次工会战都来刷喇叭闹开聊天闹我们啦!

既然要讲名,我就报晒上来。荣誉现在有乖女、得意、暴暴、M仔、啊梦、便便、鬼哥等,我们会同可乐工会的兄弟共同进退,同盟有玩转、G会、缘分、100%,同时我也会同神话、烈魂的朋友保持友好关系,你有本是的就带你的会员过来等荣誉没城,我们全体随时恭候你大驾光临啊!

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-20 12:09 发表

圣域服TS唱歌比赛

柒〇·⑨ミ玖④公告:

为了迎接"10.1国庆";为了河蟹发展SY服;为大家架起沟通的桥梁,特举办TS唱歌(清唱)比赛.  

报名时间:即日起—9月30日晚22:00 .

比赛奖品:
        ...

哇..依个摆明为我设噶啦
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

其实呢...
小事离姐..
算啦..
大家都无谓为D小人发火...
反正距讲乜都咬你唔痛噶啦..
有咩事GVG解决.
输咗个个收声.
就系甘简单了..

原帖由 牧无尊长 于 2008-9-20 14:27 发表

其實呢....硪篡位了...

硪早就將can踢咗落嚟啦...

就係因為佢隨和硪先要拉佢落馬...

依家G會負責人係硪.....一個無知白癡心胸狹窄嘅小女人....

妈个鸟...垃圾果..我不随和的...!
不过仍然比我美人拉咗落离了...
我依家负责打噶咋..其他5关我事噶啦..

未锁就挪顶楼.

底?

我才是美人。你们都拜跪我的榴莲裙下吧

原帖由 powerstar 于 2008-9-20 23:24 发表
既然要讲名,我就报晒上来。荣誉现在有乖女、得意、暴暴、M仔、啊梦、便便、鬼哥等,我们会同可乐工会的兄弟共同进退,同盟有玩转、G会、缘分、100%,同时我也会同神话、烈魂的朋友保持友好关系,你有本是的就 ...

为什么排在第四个

原帖由 lycus 于 2008-9-20 22:30 发表

叫剑枫吧?

本人答左了..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s