返回列表 发帖
[m_lalala] 顶楼?

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-23 23:57 发表

甘系fy就一定系屈就.?甘你地今晚甘屈就系FY4出现做乜遮.?

他们出来睡街

[m_害羞] 又一嗰顶楼.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 23:55 发表

晤使我讲.侑人代我发言

甘莪答安公公个张贴.顺便答埋你e个回复.

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:59 发表

他们出来睡街

[m_刷牙] 费事ite无极限寂寞..

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:59 发表

他们出来睡街

不知他们有没裸睡的习惯.

甘有能力先唛大D个口既遮,当然有食到多D,同乜都食唔到既情况啦~~~
食得多D既情况,多过食唔到既情况,就得啦~~~

总好过想咬都咬唔到~~~[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 23:59 发表

[m_刷牙] 费事ite无极限寂寞..

有神话陪睡绝不寂寞

原帖由 ansonkids 于 2008-1-24 00:02 发表
甘有能力先唛大D个口既遮,当然有食到多D,同乜都食唔到既情况啦~~~
食得多D既情况,多过食唔到既情况,就得啦~~~

总好过想咬都咬唔到~~~[m_阴笑]  

甘你大声讲:今晚神话无能力.!快d讲.

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-24 00:06 发表

甘你大声讲:今晚神话无能力.!快d讲.

[m_对视] 咁以前边嗰无能力????????快d补讲.
训街就无能力??[m_得意] 咁某盟d会米要成日讲??

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-24 00:07 发表

系安公公今日先提出gar..

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-24 00:09 发表

系安公公今日先提出gar..

提出乜? 提出JF大饼?? 阴功,一哥米食晤到大饼要食柿饼??

请假无打,顶下战报..
For the Horde

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-24 00:07 发表

我说蓝天无能,你就承认神话无能好不好?白痴一个。
神话睡街是有能力,是做ITE无极限的陪睡(怎么感觉像鸡一样)。。这样说成不?
为什么要成日讲..叼你需要理由吗?为什么叼你,因为喜欢叼你所以叼你,这样讲行不?

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-24 00:13 发表

提出乜? 提出JF大饼?? 阴功,一哥米食晤到大饼要食柿饼??

乜叫柿饼遮.你地食月饼.莪地去食3文鱼唔得gar.