返回列表 发帖
原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 23:43 发表

身为一哥,,屈就响FY..都晤觉得喺条乜嘢好路.

555.人地烈魂(屈就响JF).神话就屈都无得屈.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 11:43 PM 发表

其实JF,就好似一旧大饼,你有能力去咬,就可以咬到。
个口大既,就咬大啖D,有时贪心咬时,个口唛得太大,就反而乜都无。
至于果D咬佐成个月,先咬到几次既无能之人,惟有唔咬呢度,咬第度既遮,好过空肚嘛~~~[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-23 23:49 发表

咁一哥米俾烈魂屈到去fy.晤敢打JF???我哋肯定会就一哥嗰喔..

原帖由 飘过的云朵 于 2008-1-23 11:45 PM 发表

这样的盛况只有在神话没城的时候先有机会见到啊~~~

拿~~~~~呢句都要截吖~~~~~~~经典吖~~~~[m_星星眼]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-23 11:49 PM 发表

0系JF叫屈就~~~甘叫“一哥”黎长期屈就吓咯~~~[m_叹气]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 23:43 发表

点都好过睡街吧?OK,蓝天屈就响FY,神话屈就响战报之外...我送你离开千里之外...

原帖由 飘过的云朵 于 2008-1-23 23:45 发表

这样的盛况只有在神话没城的时候先有机会见到啊~~~

喺??我记得某次某盟训街..好似去到26页.

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:52 发表

点都好过睡街吧?OK,蓝天屈就响FY,神话屈就响战报之外...我送你离开千里之外...

[m_hi] 一哥以後都晤翻JF了么???喺嘅话我哋训街又如何,一哥被击倒了??

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 23:50 发表

咁一哥米俾烈魂屈到去fy.晤敢打JF???我哋肯定会就一哥嗰喔..

蓝天俾你屈去FY.?你霖清楚先讲握.

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-23 23:54 发表

蓝天俾你屈去FY.?你霖清楚先讲握.

晤使我讲.侑人代我发言
原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:52 发表

=.=笨叮出来受死``````本来好地地系FY4打断N次召唤```就来完的了`结果个笨人1个召唤..1按加速水又卡机.....颓`

原帖由 ansonkids 于 2008-1-23 23:52 发表

0系JF叫屈就~~~甘叫“一哥”黎长期屈就吓咯~~~[m_叹气]  

甘系fy就一定系屈就.?甘你地今晚甘屈就系FY4出现做乜遮.?

原帖由 ansonkids 于 2008-1-23 23:49 发表

个口大既,就咬大啖D,有时贪心咬时,个口唛得太大,就反而乜都无。
至于果D咬佐成个月,先咬到几次既无能之人,惟有唔咬呢度,咬第度既遮,好过空肚 ...

不要为失败找借口,只能为成功找原因。
恩,好过空肚。知道就好。

原帖由 xiao蒤 于 2008-1-23 23:57 发表

甘系fy就一定系屈就.?甘你地今晚甘屈就系FY4出现做乜遮.?

[m_lalala] 我哋去探监..

至于果D咬佐成个月,先咬到几次既无能之人,惟有唔咬呢度,咬第度既遮,好过空肚嘛~~~[m_阴笑]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我觉得我写得好有深度~~~所以发多次~~~~~[m_拍pp]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ