返回列表 发帖
原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:34 发表

有来到又证明什么?说到底不都是睡街吗?难道你想说是来打蓝天造成神话睡街的?那我哇哈哈哈。

喺.一哥未训濄街..一哥嘅强大盟体未训濄街.......

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:35 发表

现在晤见正在慰问睡街的神话?
貌似逼到某会睡街..希望我冇记错...(反正我哋对睡街冇兴趣.点似神话...)

喺喺喺.一哥未训濄街..一哥嘅强大盟体未训濄街.......

原帖由 danger20 于 2008-1-23 23:35 发表

想想都累

你真有毅力

其实想上研究.在努力撩.

[m_走开] 又顶楼..

让激情继续......
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-1-23 23:35 发表

喺.一哥未训濄街..一哥嘅强大盟体未训濄街.......

喺.神话正在训街..神话嘅弱小盟体都训濄街.......

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 11:34 PM 发表

有来到又证明什么?说到底不都是睡街吗?难道你想说是来打蓝天造成神话睡街的?那我哇哈哈哈。

哎呀,有少少因素甘啦~~~为佐探你地,专登提前5分钟爆J2,
去F4探监,点知惊到爆城喔~~~先惟有走人咯~~~
甘都唔觉?有义气喇挂~~~守水塘都有人探监~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

一哥都经常训街. 要同一哥同步下先得.
如果晤喺一哥话我哋晤俾面佢哋训街嘎喇..

真是赤脚的不怕穿鞋的啊,站在大马路上都叫那么大声。

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:42 发表
真是赤脚的不怕穿鞋的啊,站在大马路上都叫那么大声。

身为一哥,,屈就响FY..都晤觉得喺条乜嘢好路.

估计今晚又可以激情了

继续延续上次的16页吧~~~~~~~~~~~~~~~~

这样的盛况只有在神话没城的时候先有机会见到啊~~~

原帖由 飘过的云朵 于 2008-1-23 23:45 发表

这样的盛况只有在神话没城的时候先有机会见到啊~~~

[m_电话] 是因为我们有城的时候他们不敢出来说话而已..[m_叹气]

原帖由 ansonkids 于 2008-1-23 23:40 发表

哎呀,有少少因素甘啦~~~为佐探你地,专登提前5分钟爆J2,
去F4探监,点知惊到爆城喔~~~先惟有走人咯~~~
甘都唔觉?有义气喇挂~~~守水塘都有人探监~~~

原来神话是为蓝天睡街的。。我太感动了
蓝天爆城,神话跑路。。这逻辑真是奇了怪了,自己时间掌握不好借口多多。下次请早拉。
有点廉耻好不好,睡街还叫个屁,怕人不知道今天神话睡街吗?去RO上刷喇叭话:“我地神话今晚睡街拉!”

原帖由 傲雪 于 2008-1-23 23:47 发表

原来神话是为蓝天睡街的。。我太感动了
蓝天爆城,神话跑路。。这逻辑真是奇了怪了,自己时间掌握不好借口多多。下次请早拉。
有点廉耻好不好,睡街还叫个屁,怕人不知道今天神话睡街吗?去RO上刷喇叭 ...

[m_挖鼻子] 应该话我哋同ite无极限一齐训街合适d..