返回列表 发帖
呢张站报。。正啊。。
顶个!

首先服务器名字是北京/广州/华南/成都

荣誉那个人 你真好笑喔! 我开OM 又关你事?难度你地无开OM?? 我就系想跟你地好好感P 才不想给人打扰! +上我无叫走神话D人 OK??   那几个系5T的人 也系我卡卡西队伍的人 OK?? D人我地让距无召唤 无ZZ 无十字 都比我地清晒出去的! 都还有意思讲野的!! 还要叫了ITE D人 唉... 怎么了 荣誉现在要稳ITE帮手??

原帖由 冰之翼 于 2008-9-28 17:22 发表
首先服务器名字是北京/广州/华南/成都

我叫惯广/华/成/北/的

5T出售雇佣兵给卡卡西系100W/1人 1场..补给由我提供..!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

求可以正常入去牛魔王果度嘅補丁..我顛啦
0.0

原帖由 chia 于 2008-9-28 19:46 发表
求可以正常入去牛魔王果度嘅補丁..我顛啦

你有正常濄么??

[Sep 27 21:25:00 2008][S] 被 [℡(Gà?τz)℡] 工会的 [ヽ.蜜夕”〇] 占领] 占领了

终于有次比我捅到最后一刀了....太悲壮了

师妹
0.0

学某罗话斋,卡卡西的智商不嬲都智商无下限噶啦... 高达省回淡气暖肚啦...反正I 吾ITE噶我地心里有数就系啦...吾洗同D无智商噶人解释噶啦

原帖由 okii 于 2008-9-28 21:20 发表
[Sep 27 21:25:00 2008][S] 被 [℡(Gà?τz)℡] 工会的 [ヽ.蜜夕”〇] 占领] 占领了

花姐。。其实我好爱你咖。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 okii 于 2008-9-28 21:20 发表

可怜的华丽~

原帖由 zjy311 于 2008-9-28 19:22 发表
5T出售雇佣兵给卡卡西系100W/1人 1场..补给由我提供..!!

100W/1人 1场?。。。。
真系抵。。。。

http://tieba.baidu.com/f?z=34444 ... 2%BF%B6%D3&pn=0

- -........体完个视频........我笑到肚痛
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店