返回列表 发帖
但是我的確系見到ITE得人去了那個工會!! 我都無冤枉距地!!

原帖由 破叶 于 2008-9-29 23:38 发表
。。。。。。
好~当我无讲过~
我只系以事论事~并唔系偏帮任何一边或者任何一个人~
所以我有咩得罪的地方多多包涵~
以后上海F同广F合左我或者仲要靠你地广F的兄台照住我噶~

我做细噶..可以无视我...!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2008-9-29 23:47 发表

我做细噶..可以无视我...!!

做会长都话系噶。。。甘我呢D做个会员仔噶米无立足之地?。。。。

当然最好是误会,每个人都有情绪,我地看到这句说话也不是好受的,荣誉的也没出现再讲什么,我们也想这样就算了。
卡卡西,你句什么荣誉被5T点点点,不要再加汽油进去

我怕怕上海传说中的全民小强 全民内挂

?

捉字塞.最悶了
圣域服无限量收水晶碎片 马牌 智力倍化卷轴.

原帖由 龙魂づ 于 2008-9-30 00:51 发表
捉字塞.最悶了

捉屎忽人妖龙不闷....

讲句公道说话

如果不是卡卡西连续发N多贴骂别人,别人会生气么?

看到那句话“他们已经得罪5T了,我们可以无视”

这不是狐假虎威咩?虽然会长有义务保护会员,不过也不要助长歪风

公道自在人心,大家都看到大家是一个怎么的人

大家还是回去好好读书拉,读不好书出来RO又倒闭了,还不是要给人闲话

原帖由 okii 于 2008-9-30 00:59 发表

捉屎忽人妖龙不闷....

成熟D啦= =

原帖由 心灵v4 于 2008-9-30 01:01 发表

成熟D啦= =

死心灵话少我阵得唔得.....

SY有无SG带我2转95ws仔去Y3练级啊..........俺无钱嘎.

原帖由 心灵v4 于 2008-9-30 01:00 发表
讲句公道说话

如果不是卡卡西连续发N多贴骂别人,别人会生气么?

看到那句话“他们已经得罪5T了,我们可以无视”

这不是狐假虎威咩?虽然会长有义务保护会员,不过也不要助长歪风

公道自在人心,大 ...

卡卡西本身同荣誉乜事我5知喔..反正又5关我事..难度每个会员同之前噶会有过节我都要插只手落去??

PS:我只系5爽比人罗5T个名出来讲者..其他无我会名噶..你地2个中意点吵我都无兴趣理..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-9-30 01:34 发表
收皮啦,心灵...
米多事了,米出声喇...
对只咁噶卡卡西,无咩好讲喇...
当初只卡卡西比垃圾果赶出神话,依家又走来5T...
上次系华丽金属,我跟距企系华金...
最后1分几钟,我地一起爆金,距抢赢我..
距就串 ...

只可以讲其实做人可以好简单..中意果句就听..5中意果句当听5到..乜都听晒落去..只会令到自己更辛苦..!!