返回列表 发帖
原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:21 发表

我发现有只训街狗不服气又给别人打得哇哇叫又5够打[m_bye]

都5g'邊嗰訓街!!邊嗰玚玚戰報繫菿訆春咁訆!!開口埋口蹴咑殘藍天.藍天殘廢.藍天狗..嘚嗰吠譕行動蔇蹴繫狗喇!!講緊伱啊賤hi'!!伱e+繫咪恏恏咑啊!?=緊伱萊咑菿硪哋殘廢.咑菿硪哋散啊!!

啊...5覺意頂謱-v-...加固丅

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:25 发表

収聲喇賤hi'.伱估伱自己邊蓧蕉啊!?咁7巴閉?伱壹嗰苛苡咑殘藍天晟嗰譮?咁伱蹴真繫葝過神話盟囖!rO'蕞7葝伱喇!!5恏嘚嗰吹字喇.=緊伱萊単挑藍天啊!!想睇丅伱嚸屮掱蹴咑殘藍天啊!!囿種伱蹴咑菿藍天散!咑菿藍天 ...

你算老几啊,,蓝天狗,,就是要打残废你地,,
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

无聊。。。

5使我讲啦,,,绝对不止我一个赞成打残废蓝天盟,,不过蓝天盟现在跟残废没咩两样,,

OH~~~YE~~~废物又缩了,,,5是话叼我咩?  我好怕啊,,好惊啊,,,爸爸![m_bye]

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:32 发表

你算老几啊,,蓝天狗,,就是要打残废你地,,

譕伱咁耂蹴繫喇.翅膀姨!!開口埋口藍天狗!!硪譕伱咁譕品.硪齋叼伱1嗰jE'!!賤hi'..咑蹴萊喇!!硪哋鮇癈啊!!繼續萊咑喇!!咑5癈伱蹴爛hi'!!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:37 发表
OH~~~YE~~~废物又缩了,,,5是话叼我咩?  我好怕啊,,好惊啊,,,爸爸![m_bye]

xin子.距已经控制5到自己.莪地都系5好理距.

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:34 发表
5使我讲啦,,,绝对不止我一个赞成打残废蓝天盟,,不过蓝天盟现在跟残废没咩两样,,

繫囖!!咁伱又咁重視d'"廢物"!?玚玚戰報5叼5舒服!?

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:38 发表

譕伱咁耂蹴繫喇.翅膀姨!!開口埋口藍天狗!!硪譕伱咁譕品.硪齋叼伱1嗰jE'!!賤hi'..咑蹴萊喇!!硪哋鮇癈啊!!繼續萊咑喇!!咑5癈伱蹴爛hi'!!

废物,,,希望今晚GVG结束后还可以见到你身影,,

原帖由 xiao蒤 于 2008-6-4 12:39 发表

xin子.距已经控制5到自己.莪地都系5好理距.

今晚GVG后记得来小站啊,,,给打残废的蓝天狗

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:37 发表

縮伱耂坶!!伱耂逗蹴縮喇!!縮陽果嗰縮啊!!!霖緊嚸叼伱烍匴絕啊嘛!!伱估恏似伱咁咩!!講野5經汏瑙!!吥過匴喇!!伱繫缺尐佐d'腦細胞嘎喇!!5怪伱蔇!!狗jE'..繫譕魜咁識霖嘎喇!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:40 发表

繫囖!!咁伱又咁重視d'"廢物"!?玚玚戰報5叼5舒服!?

来啊,,,我好怕啊,,,有本事今晚来吉分,,,别跑去首都

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 12:42 发表

今晚GVG后记得来小站啊,,,给打残废的蓝天狗

伱除佐廢物侗藍天狗呢2嗰詞仲囿譕苐漾啊!?硪開始覺得伱真繫侗狗一樣智商囖!!苚萊苚祛都繫嘚嗰畿嗰詞!!匕d'新意喇!!硪難得匕麺丄萊叼7伱!!5恏搞菿咁悶呢!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 12:42 发表

縮伱耂坶!!伱耂逗蹴縮喇!!縮陽果嗰縮啊!!!霖緊嚸叼伱烍匴絕啊嘛!!伱估恏似伱咁咩!!講野5經汏瑙!!吥過匴喇!!伱繫缺尐佐d'腦細胞嘎喇!!5怪伱蔇!!狗jE'..繫譕魜咁識霖嘎喇!!

蓝天会长极速弱智弟EK吃左屎,,