返回列表 发帖
原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:14 发表

5垓伱苚詞咪咁矛盾喇!!硪哋5似伱啊!!伱蹴繫狗魜!!仲葽繫賤果隻!!硪哋5繫!!

没钱买蝴蝶翅膀的话来JF,,,本小姐派蝴蝶比你们蓝天狗,,叫一声翅膀姐,,一人发100个飞
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:13 发表

你只废物除了打不过跑首都这些借口还会D咩?  今晚不如打到最后吧?找个地方,,看看蓝天能不能进到个门口?

伱隻廢物除佐5敢追萊首都呢d'藉口仲譮囿d'咩?    釒晚吥如追萊首都咑喇!!睇丅伱苛5苛苡咑棟行翻屮祛?

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:15 发表

没钱买蝴蝶翅膀的话来JF,,,本小姐派蝴蝶比你们蓝天狗,,叫一声翅膀姐,,一人发100个飞

譕傳送萊首都硪開嗰匕伱!!訆聲俽姐硪開無限傳送匕伱!!

顶楼到未
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:15 发表

伱隻廢物除佐5敢追萊首都呢d'藉口仲譮囿d'咩?    釒晚吥如追萊首都咑喇!!睇丅伱苛5苛苡咑棟行翻屮祛?

5敢来首都??   哇,,,你怎么不说5敢去钟楼或飞扬这种残废地方,,要不你来SY对住月光或幻0说:你地月光和幻0是废的,,5敢来首都.  这种借口都讲得出,不怕全服人笑??

慢了
超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:16 发表

譕傳送萊首都硪開嗰匕伱!!訆聲俽姐硪開無限傳送匕伱!!

以前去飞扬种田,我地一去,,飞扬集体转移去首都,,后来又到SE,,神话一到SE.蓝天又集体逃跑,,要不这样吧,,我们去首都,蓝天狗有种别跑?做得到么?别像飞扬和SE那样跑就得了,,总有借口,,蓝天狗~得把口!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:17 发表

5敢来首都??   哇,,,你怎么不说5敢去钟楼或飞扬这种残废地方,,要不你来SY对住月光或幻0说:你地月光和幻0是废的,,5敢来首都.  这种借口都讲得出,不怕全服人笑??

oOh..原來咑gvg除佐咑jF'之外蹴匴繫殘廢地方...咁伱攬住jF'過世喇!!5垓伱苚丅伱嗰狗腦喇!!呢度繫廣/華/晟.5繫sY'!!硪囿話硪呢嗰繫藉口咩?一直繫伱認爲硪繫藉口咋bo'...咁伱認爲咁葝伱咪追萊咑囖!!伱訆硪哋留jF'蹴留jF'..伱估硪繫伱咪!!壹隻狗咁!!魜哋訆祛邊蹴祛邊!!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:20 发表

以前去飞扬种田,我地一去,,飞扬集体转移去首都,,后来又到SE,,神话一到SE.蓝天又集体逃跑,,要不这样吧,,我们去首都,蓝天狗有种别跑?做得到么?别像飞扬和SE那样跑就得了,,总有借口,,蓝 ...

伱萊蹴繫喇!!囿藉口果嗰繫伱!!伱自己5敢萊単挑藍天.又話自己咑菿藍天殘廢.又話5想萊gvg喇!!都5g'邊嗰烍似狗..嘚嗰吠!!

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:21 发表

oOh..原來咑gvg除佐咑jF'之外蹴匴繫殘廢地方...咁伱攬住jF'過世喇!!5垓伱苚丅伱嗰狗腦喇!!呢度繫廣/華/晟.5繫sY'!!硪囿話硪呢嗰繫藉口咩?一直繫伱認爲硪繫藉口咋bo'...咁伱認爲咁葝伱咪追萊咑囖!!伱訆硪哋 ...

么打到现在正式服除了JF以外还有什么强的工会去打吗? 真好笑,,以前合服死活不肯走要占JF的,神又是你,,鬼又是你,总之蓝天狗永远得把口

恏le'..翅膀狗!!硪撤退le'!!5恏嘚嗰吠!!釒晚追萊蹴繫喇!!伱吠嘚再恏聼都繫狗吠jE'!!魜繫囿行動蔇!!!伱想證明自己繫魜蹴追住萊咑喇!!咑5散藍天伱蹴擺脫5菿翅膀狗呢嗰稱號!!!

讲感多废话无用,,今晚别跑,,四个字概括,  欢迎GVG后来小站

原帖由 zhuxin 于 2008-6-4 13:26 发表
恏le'..翅膀狗!!硪撤退le'!!5恏嘚嗰吠!!釒晚追萊蹴繫喇!!伱吠嘚再恏聼都繫狗吠jE'!!魜繫囿行動蔇!!!伱想證明自己繫魜蹴追住萊咑喇!!咑5散藍天伱蹴擺脫5菿翅膀狗呢嗰稱號!!!

惊啊? 废物今晚记得准时上线给我们HAPPY

打又不够打,,嘈又不够嘈,,废物始终是废物!

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-6-4 13:28 发表

惊啊? 废物今晚记得准时上线给我们HAPPY

繫...硪鏦尐怕狗...狗壹吠硪蹴怕...即使汏魜都講"吠狗吥咬魜"..但繫硪都仲繫驚!!!伱吠嘚咁葝咁汏聲..硪5辵怕嚇死!!!